Quantcast

Ίσως τελικά γυριστεί και έκτη σεζόν House of Cards, χωρίς τον Frank Underwood

Η καριέρα του Σπέισι μπορεί να πέθανε, η σειρά του Netflix όμως μάλλον όχι

Χρήστος Πρόεδρος

27 Νοεμβρίου 2017

Τις αποκαλύψεις σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι ακολούθησαν ανακοινώσεις του Netflix σχετικά με το κόψιμο των δεσμών του δικτύου με τον Αμερικανό ηθοποιό αλλά και της άμεσης παύσης της παραγωγής της σειράς House of Cards, ενώ τo Netflix είχε δηλώσει ότι η πέμπτη σεζόν του House of Cards θα ήταν τελικά και η τελευταία της σειράς. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται τώρα, ο «θάνατος» της καριέρας του ηθοποιού δεν σημαίνει απαραίτητα και τον αιφνίδιο και οριστικό θάνατο της σειράς House of Cards, αφού δεν αποκλείεται να δούμε και έκτη σεζόν, απ’ την οποία βέβαια ο ρόλος του Κέβιν Σπέισι θα είναι απών.

Όπως διαβάζουμε στο The Hollywood Reporter, ένα email της εταιρίας παραγωγής της σειράς House of Cards που είχε παραλήπτες το cast και το συνεργείο της σειράς, υποδεικνύει ότι ίσως υπάρχει ελπίδα για να δούμε τελικά τη συνέχεια του House of Cards, ενώ στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η παραγωγή είναι μεγαλύτερη από ένα μόνο άτομο». Μάλιστα στην επιστολή ανακοινώνεται ότι το πάγωμα της παραγωγής για την έκτη σεζόν του House of Cards παρατείνεται για άλλες δύο εβδομάδες, με την ελπίδα ότι θα ανοίξει τελικά ο δρόμος για την συνέχιση της παραγωγής.

Ολόκληρη η επιστολή της παραγωγής:

Αγαπημένο Cast και συνεργείο,

Καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές, θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για όλα τα σημαντικά μηνύματα υποστήριξης που έχουμε λάβει από εσάς και θέλουμε να ενημερώσουμε όλο το πιστό cast και το συνεργείο μας σχετικά με την πρόοδό μας και με το πού βρισκόμαστε.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Netflix με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην παραγωγή. Καθώς συνεχίζουμε αυτές τις συζητήσεις, αποφασίσαμε από κοινού ότι το συνεργείο θα πληρωθεί για την επιπλέον παύση δύο εβδομάδων – από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τους σεναριογράφους, θα υπάρχουν υπάλληλοι γραφείου / λογιστικού προσωπικού που θα παραμείνουν στο γραφείο παραγωγής σε συνεχή βάση. Η ελπίδα μας είναι ότι ολόκληρο το συνεργείο θα μπορέσει να επανέλθει όταν συνεχιστεί η παραγωγή, αλλά θέλουμε να γνωρίζετε ότι ασφαλώς θα καταλάβουμε εάν τα μέλη του συνεργείου πρέπει να βρουν στο μεταξύ άλλη εργασία, η οποία θα τους εμποδίσει να επιστρέψουν. Εκτιμούμε ειλικρινά όλα όσα κάνατε.

Τα cast και άλλα μέλη του συνδικάτου που δεν εργάζονται ενεργά θα πληρώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές του συνδικάτου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα απευθυνθούμε απευθείας στους αντιπροσώπους σας για να διευθετήσετε τις λεπτομέρειες. Θα ασχοληθούμε με όλους το συντομότερο δυνατόν και εκτιμούμε την υπομονή σας.

Αυτοί οι δύο τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι και δοκιμάσει όλους μας με τρόπους που κανείς από εμάς δεν μπορούσε να προβλέψει. Το μόνο πράγμα που έχουμε μάθει σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι αυτή η παραγωγή είναι μεγαλύτερη από ένα μόνο άτομο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που συνδεθήκαμε με ένα από τα πιο πιστά και ταλαντούχα παραγωγικά cast και συνεργεία του χώρου.

Θα παράσχουμε μια πρόσθετη ενημέρωση μέχρι τις 12/8/17.

Σας ευχαριστώ όλους.
Pauline Micelli

Best of internet