Quantcast

O Μόλντερ και η Σκάλι επιστρέφουν το 2018 για την 11η σεζόν των X-files

O David Duchovny και η Gillian Anderson για άλλη μια σεζόν θα υποδύονται τους χαρακτήρες με τους οποίους τους μάθαμε

LUBEN CREW

21 Απριλίου 2017

Πάνω από ένα χρόνο αφότου η θρυλική σειρά The X-Files έκανε το reboot της με μια 10η (και μούφα) σεζόν, η Fox ανακοίνωσε πως μια 11η σεζόν της κλασσικής σειράς επιστημονικής φαντασίας θα κάνει την πρεμιέρα της είτε στα τέλη του 2017 είτε στις αρχές του 2018. Η παραγωγή προγραμματίζεται να ξεκινήσει τώρα το καλοκαίρι σύμφωνα με το Deadline.

H Fox δεν έδωσε λεπτομέρειες αλλά επιβεβαίωσε πως οι κλασσικοί σταρ της σειράς David Duchovny και Gillian Anderson θα παίζουν τους συνηθισμένους τους ρόλους, δηλαδή τους πράκτορες του FBI Fox Mulder και Dana Scully αντίστοιχα. Και οι δύο πρωταγωνιστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι, με την Anderson να ποστάρει μια παιχνιδιάρικη εικόνα του ντουέτο, γράφοντας “Είσαι έτοιμος για περισσότερο από αυτό, @davidduchovny;” με το συμπρωταγωνιστή της να απαντάει “Ω ναι, από το ’93 είμαι έτοιμος”.

Tα  X-Files ξεκίνησαν το 1993 και είχαν διάρκεια 9 σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισαν 16 βραβεία Emmy. Η περσινή 10η σεζόν με τα 6 επεισόδιά της τοποθετούνταν χρονικά 14 χρόνια μετά τα γεγονότα της 9ης σεζόν και 7 χρόνια μετά την ταινία του 2008 The X-Files: I Want to Believe. Παρότι η 10η σεζόν είχε λήξει με cliffhanger, η συνέχεια της σειράς είχε περάσει από διάφορα εμπόδια και δεν ήταν βέβαιη. Παρόλα αυτά. ο δημιουργός της σειράς Chris Carter είχε δηλώσει αισιόδοξος πως η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά: “Μπορώ να σας πω, σχεδόν χωρίς καμία αμφιβολία, πως θα επιστρέψουμε”είχε δηλώσει στους The New York Times πέρσι.

(πηγή)

 

 

Best of internet