Quantcast

H Motorola την είπε στη Samsung που την είχε πει στην Αpple

Προφανώς οι τεχνολογικοί κολοσσοί τις έχουν βγάλει έξω και τις μετράνε

Χρήστος Πρόεδρος

28 Νοεμβρίου 2017

Είναι σκληρή η μάχη της τεχνολογίας, αγαπητοί φίλοι, ειδικά στην αγορά των smartphone, οπότε σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ, φαίνεται ότι μεγάλοι κολοσσοί όπως η Apple, η Samsung και η Motorola, ουσιαστικά τις έχουν βγάλει έξω και τις μετράνε για να κριθεί ποιος έχει τελικά την πιο καινοτόμα και εντυπωσιακή συσκευή.

Αυτή τη φορά η πάλαι πότε κραταιά Motorola κυκλοφόρησε μια διαφήμιση, η οποία ουσιαστικά συγκρίνει το κινητό Motorola Z με τα Samsung Galaxy και κατ’ επέκταση με τα iPhone8. Αρχικά στη συγκριτική διαφήμιση της Samsung βλέπουμε ένα ζευγάρι εκ των οποίων ο άντρας ο οποίος έχει iPhone, πασχίζει να φτάσει τεχνολογικά την κοπέλα του, η οποία έχει Samsung Galaxy καταλήγοντας στο σλόγκαν: Upgrade to Galaxy.

Στη διαφήμιση της Samsung βλέπουμε ότι ο τύπος έβαλε μυαλό και έκανε το περίφημο upgrade παίρνοντας επιτέλους ένα Samsung Galaxy. To story όμως δεν τελειώνει εκεί, αφού φαίνεται ότι η διαφήμιση της Samsung ενέπνευσε τελικά και την Motorola για να πει ουσιαστικά ότι ο συγκεκριμένος τύπος θα πρέπει να κάνει τελικά ένα up-upgrade σε Motorola.

Toλμηρή κίνηση για μια εταιρία που στον τομέα των smartphone έχει να υπάρξει relevant από την εποχή που η Kim Kardashian ήταν απλά η αμπιγιέζ της Paris Hilton.

Best of internet