Quantcast

Το Facebook θα σου δείχνει πλέον που υπάρχει τζάμπα Wi-Fi

H νέα λειτουργία «Find Wi-Fi» της δημοφιλούς εφαρμογής έγινε χτες διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο

THE NEWSROOM

3 Ιουλίου 2017

Η λειτουργία «Find Wi-Fi» του Facebook, η οποία σαρώνει τη γύρω περιοχή για να βρει wi-fi καλύτερα από το ίδιο το κινητό εμφανίστηκε πρώτη φορά πέρυσι, δοκιμαστικά. Ήρθε η στιγμή η συγκεκριμένη λειτουργία να γίνει διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς το Facebook ανακοίνωσε την ενεργοποίησή της.

Το Find Wi-fi το οποίο είναι εξαιρετικά αποδοτικό για την ενέργεια της μπαταρίας θα δείχνει ποιες κοντινές τοποθεσίες παρέχουν δωρεάν wi-fi, μαζί με άλλες πληροφορίες όπως ωράριο λειτουργία, είδος προσφερόμενων υπηρεσιών και ονόμα δικτύου. Για να λειτουργήσει αυτό θα πρέπει οι ίδιοι οι τόποι να επιλέξουν να εμφανίζονται το δίκτυό τους στην εφαρμογή, οπότε η πλήρης κάλυψη μπορεί να πάρει ένα διάστημα.

Στην ανακοίνωση του το Facebook είπε επίσης πως το τεστάρισμα της εφαρμογής έδειξε πως χρησιμεύει ιδιαίτερα όπου δεν υπάρχουν δεδομένα και όσους ταξιδεύουν. Ανακοίνωσε επίσης και μια υποθαλάσσια καλωδιακή σύνδεση μεταξύ Λος Άντζελες και Χονγκ Κονγκ, για όσους ταξιδεύουν πάρα πολύ μακριά.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία θα πρέπει να πάτε στην καρτέλα «More» στο κάτω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Facebook στο κινητό σας όπου και βρίσκεται το «Find Wi-Fi». Η λειτουργία αυτή προστέθηκε στο τελευταίο update της εφαρμογής, είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και δουλεύει τόσο σε iOS όσο και σε Android.

 

Best of internet