Quantcast

Το Black Mirror επιστρέφει, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι για να είμαστε σίγουροι

Προς το παρόν, τσεκάρετε το πρώτο trailer

THE NERDSTREAM

27 Απριλίου 2023

Κάποτε είχαμε ποντάρει πολλά στο Black Mirror του λατρεία Charlie Brooker. Και όχι άδικα, γιατί πράγματι οι πρώτες τρεις σεζόν στο Channel 4 ήταν εντυπωσιακά πετυχημένες στο πώς κατάφερναν να συνοψίσουν την εποχή μας και τα τεχνολογικά άγχη της, ενώ και η 4η σεζόν της μεταγραφής στο Netflix συνέχισε σε ικανοποιητικό δρόμο.

Έκτοτε, βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Το Bandersnatch ήταν ένα κατά γενική ομολογία αποτυχημένο πέιραμα που ξεφούσκωσε υπερβολικά γρήγορα, ενώ ο πέμπτος κύκλος δε μας άφησε ούτε ένα επεισόδιο που αξίζει να το θυμάται κανείς 4 χρόνια μετά. Κρίμας.

Μετά από αυτά, οι δημιουργοί της σειράς έκαναν ένα (μάλλον απαραίτητο) διάλειμμα, και χτες το Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς με την 6η σεζόν της, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα: τον Ιούνιο του 2023. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι καινούριο έχει να μας δώσει το Black Mirror, γι’ αυτό και κρατάμε μικρό καλάθι για την επιστροφή του, αλλά ελπίζουμε ο Brooker να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Προς το παρόν, τσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer:

Best of internet