Quantcast

Οι σκηνοθέτες του Everything Everywhere All At Once γυρίζουν σειρά Star Wars, το ίντερνετ ήδη τους κράζει για ξεπούλημα

Όχι και οι πιο ψύχραιμες αντιδράσεις

THE NERDSTREAM

28 Μαρτίου 2023

Τι πιο λογικό, θα έλεγε κανείς, από το να γίνουν περιζήτητοι οι δύο σκηνοθέτες της ταινίας που σάρωσε τα Όσκαρ με 7 βραβεία φέτος. Γιατί πράγματι έτσι έγινε, αφού οι Daniel Kwan και Daniel Scheinert, γνωστοί ως Daniels, λίγο πολύ ξεκλείδωσαν την πόρτα ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιοήσουν όποιο πρότζεκτ επιθυμούν μετά την τεράστια επιτυχία του Everything Everywhere All at Once. 

Πρώτα, όμως, οι Daniels θα κάνουν μια στάση σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, αφού πρόκειται να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα επεισόδιο στην επερχόμενη σειρά Star Wars: Skeleton Crew που έχει αναλάβει ο Jon Watts, σκηνοθέτης των ταινιών Spider-Man του Marvel Cinematic Universe. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί πριν την κυκλοφορία του EEAAO.

Βέβαια, το ίντερνετ βιάστηκε να προχωρήσει σε συμπεράσματα, υποθέτοντας πως οι Daniels εγκατέλειψαν κιόλας το σινεμά προκειμένου να ξεπουληθούν στην Disney και το Star Wars, με αποτέλεσμα να γίνει ένα σχετικό τζέρτζελο στο Reddit και το Twitter. Αυτό ανέγκασε τον Daniel Kwan να απαντήσει στο κράξιμο, ψύχραιμα και ωραία, με το παρακάτω story-ανακοίνωση στο Instagram:

Best of internet