Quantcast

Μέσα στο 2023 έρχεται το live-action One Piece, το Netflix έδωσε την πρώτη εικόνα της σειράς

Ελπίζουμε να μην επιβεβαιώσει το meme περί manga-anime-Netflix adaptation

THE NERDSTREAM

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά μιλώντας, η προϊστορία της μεταφοράς manga και anime σε live-action εκδοχές δεν είναι ιδιαίτερα καλή, οπότε θεωρητικά οι πιθανότητες είναι εναντίον κάθε τέτοιου νέου πρότζεκτ (κάποιοι ακόμα αναρρώνουμε από τις μεταφορές Death Note και Cowboy Bebop). Κι όμως, το Netflix είναι αποφασισμένο να δοκιμάσει ξανά, και μάλιστα με ένα μεγαλεπήβελο πρότζεκτ υψηλού ρίσκου.

Μέσα στο 2023 λοιπόν θα δούμε μια live-action σειρά βασισμένη στο πολυ-αγαπημένο (του Μίλτου Τεντόγλου αλλά όχι μόνο) One Piece, το οποίο έχει πλήθος fans στην Ελλάδα όπως και παντού. Για την ιστορία, το manga ξεκίνησε να δημοσιεύεται στο Weekly Shōnen Jump τον Ιούλιο του 1997, με τα κεφάλαια της σειράς να έχουν συλλεχθεί σε 97 τόμους έως και τον Οκτώβριο του 2020, ενώ το anime διανύει αυτήν την στιγμή τον 20ο κύκλο του.

Η ιστορία του Monkey D. Luffy θα αποκτήσει το Netflix adaptation της, κατά το γνωστό meme που ελπίζουμε να μην βγει αληθινό, για το οποίο περιμένουμε να μάθουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Προς το παρόν, η streaming πλατφόρμα δημοσιοποίησε πριν λίγες μέρες την επίσημη αφίσα, η οποία περιέχει και την πρώτη εικόνα από τη σειρά. Τσεκάρετε:

Best of internet