Quantcast

Το South Park προσφέρει όλα του τα επεισόδια online και δωρεάν, σε περίπτωση που θέλετε να παλιμπαιδίσετε

ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ

THE NERDSTREAM

19 Μαΐου 2021

Κι όμως, το South Park είναι πλέον 24 χρονών, φίλες και φίλοι. Με άλλα λόγια, αν ήταν άνθρωπος τότε αυτή τη στιγμή θα του ασκούνταν πιέσεις από τους δικούς του ώστε να τελειώσει επιτέλους την σχολή, να βρει μια κανονική δουλειά, να σοβαρευτεί – κι όλα αυτά τα micro-aggressions που κάθε άνθρωπος λαμβάνει από το κοντινό του κοινωνικό περιβάλλον σε εκείνη την ηλικία.

Παρόλα αυτά, το South Park συνεχίζει να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνονται οι Trey Parker και Matt Stone εδώ και 309 επεισόδια: να πραγματοποιούν edgy σκατόψυχο σχολιασμό της διεθνούς επικαιρότητας με τη μορφή πολύχρωμων μικιμάου. Κι ενώ έχει περάσει 1μιση χρόνος χωρίς νέα σεζόν, εκείνοι έχουν προσφέρει όχι ένα αλλά δύο καραντινικά special επεισόδια.

Στο μεταξύ, υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι το επίσημο site του South Park προσφέρει για δωρεάν streaming λίγο-πολύ όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η σειρά, από το βαθύ παρελθόν μέχρι τώρα. Οι παλαιότεροι βέβαια θα θυμούνται ότι στις χρυσές εποχές του πρώιμου μαζικού ίντερνετ στις αρχές του 2000 το τότε αντίστοιχο site της σειράς έβγαζε τζαμπέ κάθε νέο επεισόδιο λίγο μετά την προβολή του.

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση που θέλετε να λιώσετε με South Park εν έτει 2021, απλά κάντε κλικ και απολαύστε υπεύθυνα.

Best of internet