Quantcast

1899: Οι δημιουργοί του Dark φτιάχνουν νέα σειρά στο Netflix, αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι θα διαδραματίζεται όντως το 1899

Όσο να πεις, την έχουνε λερωμένη τη φωλιά τους με κάτι τέτοια

THE NERDSTREAM

12 Μαΐου 2021

Κοντεύει να περάσει ήδη ένας χρόνος από τον Ιούνιο του 2020 που κυκλοφόρησε η τρίτη και τελευταία σεζόν του Dark στο Netflix, και προφανώς η τεράστια επιτυχία της mind-fucking και time-travelling σειράς ήταν βέβαιο πως θα οδηγούσε σε κάτι καινούριο δια χειρός των δημιουργών της.

Ήδη μετά το φινάλε της υπερ-πετυχημένης πρώτης σεζόν Dark οι Γερμανοί Jantje Friese και Baran bo Odar υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία με την πλαφόρμα ώστε να αναλάβει αυτή την παραγωγή των επόμενων σειρών τους. Και τώρα είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το 1899.

Το 1899, αν διαδραματίζεται τότε και δεν έχει χρονο-κουλουβάχατα δηλαδή, θα αφηγείται την ιστορία μυστηρίου μιας κοινότητας μεταναστών που ταξιδεύει με πλοίο από την Ευρώπη προς την Αμερική προς αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Σημειωτέον πως η σειρά δεν γυρίζεται σε πραγματικό πλοίο αλλά στο μεγαλύτερο virtual σετ παραγωγής που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ευρώπη.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η σειρά 8 επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Στο μεταξύ, μπορείτε να τσεκάρετε το πρώτο teaser του 1899 που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες:

Best of internet