Quantcast

Δύο χρόνια μετά τα Russian Doll και Knives Out, η Natasha Lyonne κι ο Rian Johnson φτιάχνουν μαζί τηλεοπτική σειρά

Ένα mystery drama με τον αρκούντως αινιγματικό τίτλο Poker Face

THE NERDSTREAM

18 Μαρτίου 2021

Ήταν ένα από τα πιο fun τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πράγματα του 2019 αντίστοιχα. Μιλάμε βέβαια για το Russian Doll της Natasha Lyonne και το Knives Out του Rian Johnson. Τώρα λοιπόν, δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός-σεναριογράφος κι ο σκηνοθέτης ετοιμάζονται να φτιάξουν μια νέα σειρά μαζί.

Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε από την streaming πλατφόρμα Peacock πως ο Johnson έχει αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει μια σειρά με τον τίτλο Poker Face, στο γνωστό του mystery drama ύφος, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια, χωρίς βέβαια να έχουμε παραπάνω πληροφορίες για την ιστορία της σειράς ή το πότε θα κυκλοφορήσει.

Μάθαμε όμως ότι πρωταγωνίστρια και παραγωγός του Poker Face θα είναι η Lyonne, η οποία έχει δώσει άλλωστε εξαιρετικά δείγματα γραφής στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη εδώ και χρόνια, έχοντας αποτελέσει ταυτόχρονα μία από τις δημιουργούς του Russian Doll που περιμένει κι αυτό την συνέχεια του.

Να σημειώσουμε δε πως η επιστροφή του Rian Johnson στην τηλεόραση είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη, όχι μόνο γιατί τον αγαπάμε κόντρα στους haters του The Last Jedi, αλλά και γιατί μιλάμε για τον άνθρωπο που στο παρελθόν έβαλε την υπογραφή του σε τρία από τα καλύτερα επεισόδια του Breaking Bad: το Fly, το Fifty-One και το Ozymandias.

Best of internet