Quantcast

Σε μια κίνηση νοσταλγικού overkill, οι δημιουργοί του Stranger Things συνεργάζονται με Steven Spielberg για σειρά Stephen King

Πόσα 80s αντέχετε ακόμα; Το Netflix έχει την απάντηση

THE NERDSTREAM

8 Μαρτίου 2021

Μπορεί η προηγούμενη δεκαετία να ήταν αυτή που μας μπούκωσε σε 80s νοσταλγία κι αυτή που ξεκίνησε πέρσι να σκοπεύει να μας μπουκώσει στην αντίστοιχη για τα 90s, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεμπερδέψαμε με τη δεκαετία του ’80 και την σκιά που ρίχνει αιωνίως πάνω στην σύγχρονη pop κουλτούρα.

Έτσι, μέσα στο σαββατοκύριακο διαβάσαμε στο Hollywood Reporter ότι οι δημιουργοί του Stranger Things, δηλαδή οι αδερφοί Duffer (γνωστοί νοσταλγοί των χολιγουντιανών 80s), πρόκειται να συνεργαστούν με τον Steven Spielberg (γνωστό μπαμπά των χολιγουντιανών 80s) προκειμένου να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη ένα βιβλίο του Stephen King (γνωστής λογοτεχνικής πηγής των χολιγουντιανών 80s).

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του The Talisman που έγραψαν το 1984 ο Stephen King με τον Peter Straub, στο οποίο οι Duffer μαζί με τον Spielberg θα έχουν ρόλο παραγωγού, ενώ ο σεναριογράφος του Stranger Things Curtis Gwinn θα βρίσκεται στην θέση του showrunner. Κι όλα αυτά θα συμβούν στο Netflix, φυσικά, σε περίπτωση που είχατε καμία αμφιβολία.

Best of internet