Quantcast

Η Indira Varma του Game of Thrones θα πρωταγωνιστεί δίπλα στον Ewan McGregor στη σειρά Obi-Wan Kenobi

Και δίπλα στον Hayden Christensen βεβαίως βεβαίως

THE NERDSTREAM

3 Μαρτίου 2021

Τι κοινό έχουν το Game of Thrones με το Star Wars; Είναι σχετικά προφανές: μας έχτιζαν ένα saga που αγαπήσαμε σε βάθος πολλών χρόνων και τελικά αμφότερα το ολοκλήρωσαν με απογοητευτικό τρόπο. Παρόλα αυτά, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουμε να τα αγαπάμε για όσα μας χάρισαν. Α, επίσης, αμφότερα έχουν πλέον Indira Varma.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο Game of Thrones ως Ellaria Sand ανακοινώθηκε πως θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του Ewan McGregor και του Hayden Christensen στην επερχόμενη σειρά Obi-Wan Kenobi που ετοιμάζει το Disney Plus μετά από τα χίλια κύματα που έχει περάσει η παραγωγή της. Να σημειώσουμε επίσης ότι ψήνεται κι ο Liam Neeson για επιστροφή στην τρελή αυτή παρέα.

Ακόμα δεν ξέρουμε τι ρόλο θα παίζει ούτε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η σειρά από πλευράς πλοκής, αλλά ξέρουμε πως η δράση θα τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στο Revenge Of The Sith και το A New Hope, οπότε σίγουρα σε έναν βαθμό θα έχουμε και μπόλικο Darth Vader. Κατά τ’ άλλα, περιμένουμε από τη Disney να μας ενημερώσει για ημερομηνίες και τα σχετικά, μιας και αυτή τη στιγμή φαίνεται να ετοιμάζονται περίπου 243 ακόμα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά Star Wars πρότζεκτ.

Best of internet