Quantcast

Stranger Things 4: Την πιο σκοτεινή σεζόν ever υπόσχεται το καστ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας ενθουσιάσει

Τα ίδια μας έλεγαν και για την προηγούμενη βέβαια κι είδαμε πώς πήγε αυτό

THE NERDSTREAM

17 Φεβρουαρίου 2021

Δεν είναι ότι σνομπάρουμε το Stranger Things, φίλες και φίλοι. Αναγνωρίζουμε στην σειρά ότι με την πρώτη σεζόν της αποτέλεσε ένα από τα πιο fun κι εθιστικά πράγματα που έχουμε δει στη μικρή οθόνη. Η δεύτερη ήταν αξιοπρεπέστατη αλλά σίγουρα κατώτερη. Με την τρίτη όμως δημιουργήθηκε ένα μοτίβο καθοδικής πορείας το οποίο δε μπορούμε πια να αγνοήσουμε.

Κι ενώ το Netflix μας έδωσε ταχύτητα τα πρώτα teasers και trailers μετά τον τρίτο κύκλο που έπαιξε το καλοκαίρι του ’19, έπειτα είχαμε μια παρατεταμένη σιγή ιχθύος για την οποία ευθύνεται βέβαια κι η πανδημία του covid, σε περίπτωση που είχατε καταφέρει να την ξεχάσετε. Τώρα, όμως, έχουμε κάποια νεότερα για την τέταρτη σεζόν. Έστω κι έμμεσα.

Μιλώντας στο CBC, ο πρωταγωνιστής της σειράς Finn Wolfhard (καλύτερο όνομα ever; ερώτημα) δήλωσε πως ο επερχόμενος 4ος κύκλος θα είναι με διαφορά ο σκοτεινότερος που έχουμε δει μέχρι τώρα στο Stranger Things. Τα ίδια βέβαια μας έλεγαν και για την 3η σεζόν, αλλά όσο να πεις η όλη φάση με τους Σοβιετικούς επιστήμονες δεν επέτρεπε να πάρεις την σειρά τόσο σοβαρά όσο θα ήθελε εκείνη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία για το νέο κύκλο. Το Netflix αρχικά στόχευε στις αρχές του ’21, πράγμα που κατέστη αδύνατο για ευνόητους λόγους, οπότε θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να δούμε τη νέα σεζόν στα τέλη της χρονιάς. Μέχρι τότε βέβαια τα πιτσιρίκια θα έχουν γίνει σαν Demogorgon από τις εφηβικές ορμόνες, αλλά έτερον εκάτερον.

Best of internet