Quantcast

Αυτό είναι το καστ της σειράς The Sandman που ετοιμάζει το Netflix με τις ευλογίες του Neil Gaiman

Και κρύβει μέσα του ένα μικρό reunion Game of Thrones

THE NERDSTREAM

28 Ιανουαρίου 2021

Είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές των τελευταίων χρόνων, αλλά είναι επίσης και μια μεταφορά από το χαρτί στην οθόνη που μας ανησυχεί ιδιαιτέρως. Για να το πούμε διαφορετικά, η απόφαση του Netflix να φτιάξει μια σειρά The Sandman είναι μια κίνηση high risk αλλά και high reward. Ακόμα και με τη συμμετοχή του ίδιου του Neil Gaiman, ξέρουμε ότι είναι μια συνταγή δύσκολη να πετύχει.

Η streaming πλατφόρμα, λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε επιτέλους το καστ της μεταφοράς του σπουδαίου ομώνυμου κόμικ της DC, στην οποία ο Gaiman θα είναι συν-σεναριογράφος και παραγωγός για λογαριασμό της Warner. Στον κρίσιμο ρόλο του Dream βρίσκουμε τον Tom Sturridge του Being Julia και του Velvet Buzzsaw μεταξύ άλλων, ενώ η σειρά θα περιλαμβάνει και το μίνι-reunion των Gwendoline Christie και Charles Dance από το Game of Thrones.

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω, αφού το καστ από μόνο του δεν λέει κάτι. Το στοίχημα της σειράς, εξάλλου, δεν θα κριθεί πρωτίστως εκεί αλλά στη μεταφορά της πολύ ιδιαίτερης αισθητικής και ατμόσφαιρας. Μιας και μιλάμε για μεταφορές Gaiman λοιπόν ελπίζουμε να μοιάζει περισσότερο με Good Omens παρά με American Gods.

Τσεκάρετε και μόνοι σας το καστ:

Best of internet