Quantcast

Οι πρώτες αντιδράσεις για το WandaVision μιλάνε για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο Marvel Cinematic Universe

Αυτό ακριβώς θέλαμε, μας καλύπτει, το περιμένουμε

THE NERDSTREAM

11 Ιανουαρίου 2021

Μέχρι στιγμής, το Disney+ έχει καταφέρει ήδη να δώσει μια νέα ώθηση στο Star Wars franchise με το The Mandalorian. Τώρα, η streaming πλατφόρμα της αυτοκρατορίας του Μίκι Μάου ετοιμάζεται να επιχειρήσει κάτι παρόμοιο με το Marvel Cinematic Universe. Κι αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να μπουκώσουμε από υπερήρωες, ας φροντίσουμε να βγαίνουν καλές σειρές και ταινίες τουλάχιστον.

Προς το παρόν, με τις μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες του 2020 είτε να πήγαν προς το streaming (βλέπε Wonder Woman 1984) είτε να αναβλήθηκαν για το 2021 (βλέπε Black Widow), το WandaVision που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα στις 15 Ιανουαρίου αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα υπερηρωικά πρότζεκτ εδώ και πολύ καιρό, εγκαινιάζοντας το τηλεοπτικό σύμπαν του MCU στο Disney+ που θα συνεχιστεί με το The Falcon and the Winter Soldier, το Hawkeye αλλά και το Loki.

Καθώς λοιπόν περιμένουμε το αλλόκοτο οικογενειακό superhero sitcom για το οποίο μας έχει προετοιμάσει το μέχρι τώρα υλικό της σειράς, μέσα στο σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους κριτικούς που κατάφεραν και είδαν τα πρώτα 3 επεισόδια πριν την επίσημη πρεμιέρα. Και δεδομένου ότι αυτές οι πρώτες αντιδράσεις μιλάνε για κάτι πρωτότυπο, ευφάνταστο και διασκεδαστικό, συνεχίζουμε να ψηνόμαστε τα μάλα για το WandaVision.

Τσεκάρετε παρακάτω αναλυτικά τι είπαν όσοι είδαν:

 

Best of internet