Quantcast

Κόβεται το The Haunting, Netflix θα έχεις πολύ κακό πρόβλημα

Αλλά τουλάχιστον ο δημιουργός του ετοιμάζει νέα σειρά για την πλατφόρμα

THE NERDSTREAM

4 Ιανουαρίου 2021

Γενικά, δεν είναι ότι το Netflix τα πάει καλά στη δημιουργία των νέων original σειρών τελευταία. Αν εξαιρέσουμε το φετινό υπερ-χιτ του The Queen’s Gambit και ντοκιμαντέρ επιτυχίες σαν το Tiger King, την πλατφόρμα την κουβαλάνε είτε παλιότερες σειρές που συνεχίζονται ακόμα είτε νοσταλγικοί τίτλοι σαν το Friends και το Community.

Μετά το προπέρσινο κόψιμο του Tuca & Bertie και το περσινό του GLOW, τώρα η streaming πλατφόρμα αποφασίζει να μην συνεχίσει ούτε το The Haunting, την σειρά ανθολογίας του Mike Flanagan (αξιολογότατος γενικά να σημειώσουμε) που ξεκίνησε με το Hill House και συνεχίστηκε με το Bly Manor.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “δεν υπάρχουν σχέδια για τρίτη σεζόν”, πράγμα που αποτελεί μάλλον ευγενικό τρόπο να πεις “μας κόψανε”. Βέβαια, ο Flanagan ετοιμάζει ήδη ένα καινούριο πρότζεκτ για το Netflix με τον τίτλο Midnight Mass, οπότε μέσα στο 2021 θα έχουμε νέα horror σειρά από έναν εκ των πιο ενδιαφερόντων δημιουργών του σύγχρονου mainstream horror.

Στο μεταξύ, αν σας άρεσε το Hill House να δείτε το Shirley που αφορά την συγγραφέα του βιβλίου, κι αν σας άρεσε το Bly Manor να δείτε το The Innocents που είναι αναμφίβολα η καλύτερη μεταφορά του αντίστοιχου βιβλίου.

Best of internet