Quantcast

Έρχεται reboot του Darkwing Duck, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα

Με παραγωγό τον Seth Rogen λέει <3

THE NERDSTREAM

18 Νοεμβρίου 2020

Τα έχουμε ξαναπεί. Αν μεγαλώσατε στα 90s, τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές ταυτόχρονα ευφορικής και καταπιεστικής pop νοσταλγίας για τα πράγματα που σημάδευσαν τα παιδικά σας χρόνια. Μετά από κάμποσα πράγματα που έχουν ήδη βρει τον δρόμο της επιστροφής από τη μακρινή δεκαετία του ’90, τώρα έχουμε κι ένα ακόμα που έρχεται: ο γαμημένος ο Darkwing Duck.

Ναι, ο άγρυπνος τιμωρός του εγκλήματος, το υπερηρωικό alter ego του καθημερινού πάπιου Drake Mallard, ο τρόμος που πετάει τη νύχτα ετοιμάζεται να επιστρέψει σε νέα εκδοχή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, η Disney έχει στα σκαριά ένα reboot της animated σειράς για την streaming πλατφόρμα της.

Ακόμα δε γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για το πρότζεκτ, αλλά ακούγεται πολύ έντονα ότι στην θέση των παραγωγών βρίσκεται ήδη το λατρεμένο κωμικό δίδυμο των Seth Rogen και Evan Goldberg που έχουμε αγαπήσει μέσα από 564 πρότζεκτ στο παρελθόν, με ή χωρίς μπάφους. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι θα είναι αμαρτία να μην κάνει ο ίδιος ο Rogen τη φωνή του Darkwing Duck.

Προς το παρόν, θυμηθείτε μαζί μας το γαμιστερό intro του παλιού καρτούν, ένα από τα αγαπημένα μας έβερ, για την ιστορία:

Best of internet