Quantcast

Έρχεται νέα animated σειρά Star Wars στο Disney+, γιατί αυτή είναι η ζωή μας τώρα πια

Θα βλέπετε Star Wars μέχρι να σβήσουν κι οι δύο ήλιοι

THE NERDSTREAM

14 Ιουλίου 2020

Το Star Wars έχει τον ατελείωτο, ας το αποδεχτούμε. Αν στο παρελθόν ήταν ένα μαγικό pop κινηματογραφικό σύμπαν που καθόρισε την παιδική μας ηλικία, πλέον είναι ένα μεγα-εργοστάσιο παραγωγής σχετικού content που είναι αδύνατον τόσο να βγάλει συνεκτικό νόημα όσο και να το παρακολουθήσεις σαν άνθρωπος. Δυστυχώς, αυτή είναι πια η κατάσταση των πραγμάτων.

Αφού λοιπόν το The Last Jedi σημαδεύτηκε από την τοξικότητα και το The Rise of Skywalker από το fan service, μετά είχαμε μια ανάκαμψη με το αυτοτελές και καλοφτιαγμένο The Mandalorian στην streaming πλατφόρμα της Disney. Αυτό δεν αρκεί όμως. Έρχεται ταυτόχρονα και μια σειρά Obi-Wan Kenobi, ενώ την ίδια ώρα ξεκινάει η παραγωγή σε διάφορες ταινίες αλλά και σειρές του franchise για τις οποίες έχουμε χάσει το μέτρημα πια.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, ανακοινώθηκε χτες άλλη μία σειρά Star Wars για το Disney+. Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός του The Clone Wars, δηλαδή ο Dave Filoni, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το The Bad Batch, δηλαδή μια ακόμα animated σειρά που θα εξερευνά την ιστορία της ομώνυμης κατηγορίας υπερ-κλώνων που γνωρίσαμε στο προαναφερθέν The Clone Wars (αν το βλέπετε, τότε θα διαπιστώσατε ότι επέστρεψαν στο φινάλε της σειράς που κυκλοφόρησε φέτος).

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για το The Bad Batch, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η Disney σκοπεύει εν γένει να δώσει περισσότερη έμφαση στην τηλεόραση τώρα που η χολιγουντιανή κινηματογραφική παραγωγή έχει μπει στον πάγο λόγω κορονοϊού.

Best of internet