Quantcast

Το Beavis and Butt-Head επιστρέφει στην τηλεόραση για μια γερή δόση 90s νοσταλγίας

Χε χε χε χε

THE NERDSTREAM

2 Ιουλίου 2020

Είναι γεγονός, φίλες και φίλοι. Το Beavis and Butt-Head, ένα από τα πιο ιστορικά ενήλικα animation της αμερικάνικης τηλεόρασης, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Για την ακρίβεια, το Comedy Central έκλεισε συμφωνία ώστε να αναβιώσει τη θρυλική σειρά του MTV για δύο τηλεοπτικές σεζόν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιπλέον spin-offs και specials. Όπως έχουμε ξαναπεί, άρχισε η κυνηγετική περίοδος της 90s νοσταλγίας.

Τη σειρά λοιπόν θα αναβιώσει ο ίδιος ο δημιουργός της, δηλαδή ο Mike Judge που ήταν επίσης υπεύθυνος για το King of the Hill και το Office Space. Και φυσικά, θα παραμείνει εκείνος που θα κάνει τις χαρακτηριστικές φωνές των δύο πρωταγωνιστών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Comedy Central, θα πρόκειται για δύο κύκλους που θα απευθύνονται τόσο στους Gen-X γονείς όσο και στα Gen-Z παιδιά τους.

Για την ιστορία, είναι η δεύτερη αναβίωση του Beavis and Butt-Head, αφού είχε προηγηθεί άλλη μία το 2011. Η αρχική σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 7 σεζόν το 1997, ενώ το κινηματογραφικό Beavis and Butt-Head Do America κυκλοφόρησε το 1996. Και να προσθέσουμε βέβαια ότι το Comedy Central έχει στα σκαριά και το Jodie, δηλαδή ένα spin-off του Daria, το οποίο εξάλλου αποτελούσε ένα spin-off του Beavis and Butt-Head. Γενικά, όπως καταλαβαίνετε, γίνονται πραγματάκια.

Best of internet