Quantcast

Στο Netflix θα στεγάζεται πλέον το Cobra Kai, γιατί το τσεκ ήταν πολύ μεγάλο

Και κάπως έτσι έληξε ο πόλεμος μεταξύ πλατφορμών για την σειρά

THE NERDSTREAM

23 Ιουνίου 2020

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την είδηση ότι το Cobra Kai βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τηλεοπτικού σπιτιού. Η σειρά περίπου-sequel του Karate Kid έκανε την έκπληξη το 2018 ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ποιότητά της και φέρνοντας τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα του YouTube που φιλοξένησε τις δύο πρώτες σεζόν. Για την ιστορία, η πρεμιέρα της σειράς έφτασε 55 εκ. views.

Καθώς η συμφωνία της εταιρίας παραγωγής, Sony Pictures TV, με το YouTube έφτασε στο τέλος της η σειρά αναζητούσε πλατφόρμα για αποκλειστική διανομή της τρίτης σεζόν και φιλοξενία των πρώτων δύο, οι οποίες θα παραμείνουν και στο YouTube. Κι όπως ήταν φυσικό, οι streaming γίγαντες άρχισαν να τις παίζουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το χτεσινό ρεπορτάζ του Deadline, το Cobra Kai θα μετακομίσει τελικά στο Netflix αφού μάλλον έκανε την πρόταση που ήταν πιο δύσκολο να αρνηθεί. Έτσι, ο τρίτος κύκλος αναμένεται στην streaming πλατφόρμα κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Κι επειδή Netflix είσαι αφού, ήδη ακούγονται φήμες για επέκταση της σειράς με νέα spin-offs για το μέλλον. Από τη μία, ναι, καλή φάση που συνεχίζει. Από την άλλη, μην το γαμήσετε ξεζουμίζοντάς το, πλιζ.

Best of internet