Quantcast

Doom Patrol: Έσκασε το trailer για τη δεύτερη σεζόν της καλύτερης superhero σειράς που δεν είχατε πάρει πρέφα μέχρι τώρα

Και μάλλον ό,τι καλύτερο έχει κάνει η DC εδώ και αρκετά χρόνια

THE NERDSTREAM

11 Ιουνίου 2020

Σε γενικές γραμμές, το υπερηρωικό είδος τα έχει πάει καλά στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, κι αυτό κυρίως γιατί έχει εν πολλοίς έχει επενδύσει σε ένα συγκεκριμένο στυλ υπερηρωισμού. Πιο γειωμένο, πιο βρώμικο, πιο ρεαλιστικό, πιο πειραματικό σε σχέση με τη μεγάλη οθόνη. Έναν αντι-ηρωικό υπερ-ηρωισμό, αν θέλετε.

Έτσι είχαμε σειρές σαν το Daredevil και το Jessica Jones, αλλά και σαν το Legion ή το The Boys. Κι ενώ η DC έκοψε πρόωρα και άδικα το υπέροχα θεοσκότεινο Swamp Thing, τουλάχιστον συνεχίζει κανονικότατα με το λατρεμένα παράξενο και καταθλιπτικό Doom Patrol. Κι επιτέλους καταφτάνει η δεύτερη σεζόν μιας εκ των μεγαλύτερων εκπλήξεων της περσινής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος κύκλος του Doom Patrol θα παίξει ταυτόχρονα στο DC Universe και στο φρεσκότατο HBO Max. Και καθώς η πρεμιέρα της νέας σεζόν πλησιάζει στις 25 Ιουνίου, έχουμε το επίσημο trailer. Απολαύστε και αναμείνατε:

Best of internet