Quantcast

Το I Know This Much Is True είναι το σκοτεινό οικογενειακό δράμα του HBO που θα σας ζοφιάσει υπέροχα

Δεν τα βλέπετε διπλά, αυτός είναι ο Mark Ruffalo σε δύο ρόλους στη νέα σειρά του HBO

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2020

Είναι πάντα εντυπωσιακό όταν ένας ηθοποιός παίζει δύο ρόλους μέσα στην ίδια ταινία ή σειρά. Κι είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν παίζει τον δίδυμο αδερφό του. Ο Nicolas Cage το έκανε στο Adaptation. Ο James Franco το έκανε στο The Deuce. Και τώρα ο Mark Ruffalo το κάνει στο I Know This Much Is True.

Πρόκειται για τη νέα μίνι-σειρά του HBO, μια υπέροχη δραματική αποτύπωση της ζωής του Dominick Birdsey, ο οποίος πασχίζει να βοηθήσει τον δίδυμο αδελφό του, Thomas, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει σκληρές αλήθειες σχετικά με την οικογένειά του.  Κι όπως καταλαβαίνετε, σε αυτόν το διπλό ρόλο δεν βρίσκεται άλλος από τον Mark Ruffalo.

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία του I Know This Much Is True συναντούμε τον Derek Cianfrance, ο οποίος δοκιμάζει έτσι την τύχη του στο τηλεοπτικό πεδίο μετά από μια σειρά κινηματογραφικών επιτυχιών σαν το Blue Valentine και το The Place Beyond the Pines. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η σειρά αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Wally Lamb από το 1998, το οποίο παραμένει best-seller ασταμάτητα από τότε μέχρι και σήμερα. Επίσης, αξίζει να επισημανθεί πως στο σενάριο συνεργάζεται η υπερ-έμπειρη Anya Epstein που στο παρελθόν έχει γράψει για υπέροχες σειρές σαν το Homicide: Life on the Street, το The Affair και το προαναφερθέν The Deuce.

Η πρώτη ανακοίνωση για την παραγωγή της σειράς ήρθε πίσω στο 2018 κι από την αρχή τόσο ο συγγραφέας όσο κι ο (διπλός) πρωταγωνιστής πήραν θέση παραγωγού στο πρότζεκτ. Δίπλα στον Ruffalo, πρωταγωνιστούν επίσης σταθερά κι αξιόπιστα ονόματα της αμερικάνικης τηλεόρασης και κινηματογράφου όπως η Melissa Leo, η Juliette Lewis, η Kathryn Hahn κι η Rosie O’Donnell μεταξύ άλλων. Κι ένα ακόμα ενδιαφέρον όνομα μεταξύ των συντελεστών είναι αυτό του Harold Budd, αφού ο θρυλικός avant-garde συνθέτης υπογράφει την πρωτότυπη μουσική της σειράς.

Το I Know This Much Is True ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ από το HBO στις 10 Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα παίζεται αποκλειστικά στο Vodafone TV κάθε εβδομάδα με ένα νέο επεισόδιο αμέσως μετά την Αμερική (με το φινάλε των 6 επεισοδίων να αναμένεται στις 15 Ιουνίου). Δείτε παρακάτω το trailer της σειράς:

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους – μικρούς και μεγάλους.

Κάθε μήνα, ο πλούσιος on demand κατάλογος του Vodafone TV ανανεώνεται με μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, αποκλειστικές δωρεάν νέες σειρές και ταινίεςανατρεπτικά ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα  διαθέσιμα τη στιγμή που τα θες και από όποια συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση – κινητό ή και tablet)

Από τον Φεβρουάριο, το δημοφιλές περιεχόμενο της HBO είναι πλέον διαθέσιμο αποκλειστικά από το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει αγαπημένες, παλιές, αλλά και νέες σειρές εύκολα και γρήγορα, online ή offline, με φίλους ή και μόνος σου!

Best of internet