Quantcast

Ένα χρόνο μετά το Uncut Gems, οι αδερφοί Safdie κλείνουν τηλεοπτική συμφωνία με το HBO

Holy shit we’re gonna cum

THE NERDSTREAM

27 Μαΐου 2020

Μετά από δύο δεκαετίες σκληρής δουλειάς στο αμερικάνικο ανεξάρτητο σινεμά, οι αδερφοί Safdie βρήκαν επιτέλους το δρόμο προς τη μαζική αναγνώριση. Πρώτα με το εξαιρετικό Good Time του 2017 κι έπειτα με το υπέροχο Uncut Gems του 2019, αξιοποιώντας στο έπακρον τον Robert Pattinson και τον Adam Sandler αντίστοιχα.

Κι ενώ ο κινηματογραφικός κόσμος περιμένει να δει τι θα είναι επόμενη ταινία τους, εκείνοι κάνουν τηλεοπτική στροφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, οι Safdie είναι τα επόμενα ηχηρά σκηνοθετικά ονόματα που ανταλλάζουν τη μεγάλη οθόνη για τη μικρή. Πιο συγκεκριμένα, υπέγραψαν συμφωνία με το HBO ώστε να αναπτύξουν τηλεοπτικό περιεχόμενο για λογαριασμό του καναλιού (χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για το αν θα είναι σειρά, τηλεταινία ή ντοκιμαντέρ).

Το εξαιρετικά ευχάριστο βέβαια είναι πως την παραγωγή αυτής της δουλειάς θα αναλάβει το λατρεμένο ανεξάρτητο στούντιο της A24 που μεταξύ άλλων μας χάρισε και τις προηγούμενες ταινίες των Safdie. Για την ιστορία, η A24 είναι ούτως ή άλλως χωμένη στην τηλεοπτική παραγωγή, αφού έχει ετοιμάσει το Euphoria για το HBO και το Ramy για το Hulu στο πρόσφατο παρελθόν. Κι ακόμα περιμένουμε και το Moonbase 8.

Γενικά τα νέα είναι χαρμόσυνα, αν και προς το παρόν δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τη συμφωνία που έκλεισαν οι Safdie με το Showtime προκειμένου να σκηνοθετήσουν μια κωμική σειρά με τον Nathan Fielder. Όπως και να ‘χει, εμείς τους εμπιστευόμαστε κι η φάση μας είναι:

Best of internet