Quantcast

Το reunion του Community μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην ταινία, η εκπλήρωση της προφητείας πλησιάζει

Κι επίσης, κλασικά, μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε

THE NERDSTREAM

19 Μαΐου 2020

Είναι υπέροχο που ο ερχομός του Community στο Netflix έθεσε τόσο γρήγορα σε κίνηση του τροχούς εκπλήρωσης της προφητείας SIX SEASONS AND A MOVIE λόγω της τεράστιας επιτυχίας και αγάπης των fans.

Τα πρώτα χαρμόσυνα νέα ήρθαν τις προάλλες που οι αδερφοί Russo του Marvel Cinematic Universe και παλαίμαχοι της σειράς δήλωσαν ότι θα ψήνονταν να γυρίσουν μια ταινία Community. Και το πράγμα έγινε ακόμα καλύτερο όταν το Variety μετέδωσε αποκλειστικά πως το καστ της σειράς θα κάνει ένα διαδικτυακό reunion για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Χτες, λοιπόν, αυτό το reunion έγινε πραγματικότητα με το καστ της σειράς να κάνει ένα διαδικτυακό table read του επεισοδίου Cooperative Polygraphy. Εκεί, είχαμε τον Donald Glover να επιστρέφει πανηγυρικά στον ρόλο του Troy μετά από την τεράστια επιτυχία του Atlanta, ενώ είχαμε και μια guest εμφάνιση από τον Pedro Pascal του Game of Thrones και του The Mandalorian.

Προφανώς, πέρα από τις υπέροχες αναμνήσεις που μας χάρισε το table read του επεισοδίου, έπειτα κατά τη διάρκεια του Q&A η κουβέντα στράφηκε στην πιθανότητα της ταινίας Community. Εκεί, ο Glover αναφέρθηκε στην μοίρα του Troy μετά το τέλος της σειράς, αναφέροντας πως θα ήταν μια όμορφη ταινία αν ο Abed ξεκινούσε ένα ταξίδι για να τον βρει. Βέβαια, κανείς δε μίλησε με σαφήνεια σχετικά με το αν όντως βρίσκεται μια ταινία στα σκαριά, αλλά όλη αυτή η κουβέντα σίγουρα αναθέρμανε τη συζήτηση.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο:

Κι εδώ ολόκληρο το Q&A:

Best of internet