Quantcast

Νέα μπατσοσειρά στη Βαλτιμόρη ετοιμάζει ο δημιουργός του The Wire και μπαμπάς μας, David Simon

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

THE NERDSTREAM

4 Μαΐου 2020

Είναι ο σπουδαιότερος τηλεοπτικός δημιουργός των τελευταίων 20 χρόνων; Αν μας ρωτάτε, ναι. Αν δε μας ρωτάτε, πάλι ναι. Αναφερόμαστε φυσικά στον σπουδαίο David Simon, δημιουργό του αξεπέραστου The Wire, αλλά και του Treme, του Generation Kill, του The Corner και κάμποσων ακόμα υπέροχων σειρών.

Ο Simon έχει τον ακάθιστο λοιπόν, αφού πέρσι ολοκλήρωσε το The Deuce και μέσα στην προηγούμενο μήνα μας έδωσε τη μίνι σειρά The Plot Against America, πάντα στο HBO φυσικά. Και τώρα ετοιμάζει να επιστρέψει τηλεοπτικά στην Βαλτιμόρη, εκεί δηλαδή όπου ξεκίνησαν όλα.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε μια συνέντευξη του σταθερού συνεργάτη του, George Pelecanos, ο οποίος είπε στο γαλλικό περιοδικό Society ότι δουλεύει μαζί με τον Simon και τον Ed Burns σε μια νέα σειρά αστυνομικού περιεχομένου στην πόλη της Βαλτιμόρης που λατρέψαμε μέσω του The Wire. Καθώς τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα, ο Simon έσπευσε να διευκρινίσει στο Twitter πως η νέα σειρά δεν θα είναι σε καμία περίπτωση sequel του The Wire ούτε θα περιλαμβάνει τους ίδιους ηθοποιούς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σε κάθε περίπτωση, εμείς περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.

Και, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Simon είχε βάλει το χέρι του επίσης σ’ αυτήν την επική σειρά πάλι στη Βαλτιμόρη των 90s, για την οποία σας ξαναμιλήσαμε πρόσφατα.

Best of internet