Quantcast

Έρχεται ο δεύτερος κύκλος του Έτερος Εγώ, της πετυχημένης μπατσοταινίας που έγινε πετυχημένη μπατσοσειρά

Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν

THE NERDSTREAM

3 Μαρτίου 2020

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια είχε προκληθεί ένας μικρός χαμός με το Έτερος Εγώ, δηλαδή την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Η ταινία λατρεύτηκε από τον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων πήρε και το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έπειτα, η COSMOTE TV ανέλαβε να μεταφέρει την ταινία στη μικρή οθόνη κι έτσι προέκυψε η σειρά Ετερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές.

Μετά την πρώτη σεζόν της σειράς, λοιπόν, έφτασε η ώρα για την συνέχεια. Τα επεισόδια του νέου κύκλου θα αφηγούνται μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες που έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Κλασικά, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (στον ρόλο ξανά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) χώνεται στην φάση κι έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, αφού βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης και προσωπικός φίλος του, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε θα φτάσει στις οθόνες η σειρά, αλλά ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τ’ άλλα, μπορείτε να δείτε ολάκερη την ταινία εδώ:

Best of internet