Quantcast

Έρχεται πολύ σύντομα ο δεύτερος κύκλος του After Life, ετοιμαστείτε να γελάσετε και να κλάψετε ξανά

Να ζήσετε δηλαδή, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

17 Φεβρουαρίου 2020

Μήπως αυτό δεν είναι το νόημα της ζωής άλλωστε; Ερώτημα. Πράγματι, το να γελάς και να κλαις με το ίδιο πράγμα είναι κάτι αληθινά ιερό για την ανθρώπινη εμπειρία, κι έτσι είναι μια αξιοζήλευτη ισορροπία σε ταινίες και σειρές. Γι’ αυτό κι ο λαός αγαπάει τόσο πολύ τα πράγματα που καταφέρνουν να την πετύχουν. Γι’ αυτό λατρεύτηκε το Fleabag, γι’ αυτό λατρεύτηκε το BoJack Horseman, γι’ αυτό λατρεύτηκε το After Life.

Πράγματι, η τραγικωμωδία του Ricky Gervais στο Netflix ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει ο κωμικός εδώ και πολύ καιρό, παρόλο που σε πολλές του φάσεις υπέφερε από το ίδιο κυνικό εφηβικού τύπου ψευτο-edginess που χαρακτηρίζει συνολικά το έργο του. Το After Life, όμως, είχε ψυχούλα ρε παιδί μου και απέπνεε και μια συναισθηματική ειλικρίνεια που για να πούμε την αλήθεια δεν περιμέναμε από τον Gervais του 2019.

Αφού το διαφήμισε στον viral λόγο που έδωσε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, τώρα η σειρά έχει επιτέλους ημερομηνία επιστροφής. Πιο συγκεκριμένα, θα την δούμε ξανά στην streaming πλατφόρμα στις 24 Απριλίου για 6 νέα επεισόδια. Ακόμα δεν έχουμε κάποιο trailer για τον νέο κύκλο βέβαια, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Best of internet