Quantcast

To Gangs of London θα είναι απλά Peaky Blinders αλλά φτιαγμένο από τον σκηνοθέτη του The Raid

Απλά πάρτε τα λεφτά μας επιτέλους

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2020

Έχετε μήπως αναρωτηθεί κι εσείς πώς θα ήταν το Peaky Blinders αν είχε Έλληνες ράπερς ατελείωτη βία και αίμα; Έχετε άραγε σκεφτεί πώς θα έμοιαζε ένα βίαιο συμμορίτικο δράμα όχι στα 20s αλλά σήμερα; Ε, σε αυτά τα δύο μαζί μάλλον θέλει να απαντήσει το Gangs of London, η υπερ-βίαιη σειρά που ετοιμάζει το Sky Atlantic.

Αν υπάρχει κάτι, λοιπόν, που για μας ξεχωρίζει το Gangs of London από άλλες επίδοξες κόπιες της επιτυχίας του Peaky Blinders, είναι το όνομα του δημιουργού του. Είναι ο Gareth Evans, δηλαδή ο θεούλης που γύρισε στην Ινδονησία τα εξαιρετικά The Raid και The Raid 2. Κι αφού τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Βρετανία, φτιάχνοντας και το υποτιμημένο ατμοσφαιρικό horror Apostle για λογαριασμό του Netflix, τώρα ετοιμάζεται για να κάνει το τηλεοπτικό του ντου.

Πρωταγωνιστής του μπατσο-γκανγκστερικού δράματος θα είναι ο Joe Cole, ο οποίος πέρα από τον ρόλο του στο Peaky Blinders έχει παίξει υπέροχα σε πράγματα σαν το πυγμαχικό A Prayer Before Dawn, το horror Green Room και το δυστοπικό Black Mirror. Γενικά, το παιδί είναι πολύ καλό και έχει μέλλον.

Κατά τ’ άλλα, δείτε εδώ το πρώτο trailer της σειράς και αναμείνατε στο ακουστικό σας για την ημερομηνία της πρεμιέρας της σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Best of internet