Quantcast

Έκλεισε, τα Φιλαράκια επιστρέφουν στ’ αλήθεια για 60 τηλεοπτικά λεπτά

THEY’LL BE THERE FOR YOU

THE NERDSTREAM

12 Φεβρουαρίου 2020

Τι λέγαμε το φθινόπωρο; Λέγαμε ότι αν υπάρχει ένα Ιερό Δισκοπότηρο των τηλεοπτικών reunions, φίλες και φίλοι, τότε αυτό είναι χωρίς ουδεμία αμφιβολία το θρυλικό reunion των Friends. Ακόμα περισσότερο από το The Office, το Parks and Recreation, το Breaking Bad, τους Πυξ Λαξ κι όλα αυτά που έχουμε δει κι ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με την επίμονη μυθολογία και φημολογία που κάθε τόσο θέλει να Φιλαράκια να επιστρέφουν για ένα ακόμα επεισόδιο, μια ταινία, ένα κατιτίς ρε παιδί μου.

Μετά από χρόοονια φημών, false alarms, clickbait τίτλων και ευσεβών πόθων, τα Φιλαράκια ετοιμάζονται να κάνουν μια σπέσιαλ επιστροφή στη μικρή οθόνη 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Όλα ξεκίνησαν ως εξής. Τα Friends έπαιζαν στο Netflix μέχρι τώρα, αλλά σύντομα θα μεταφερθούν στη νέα streaming πλατφόρμα του HBO, το οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει το νέο προϊόν του (που του κόστισε για 425 εκατομμύρια δολάρια) κι έτσι κανόνισε ένα ωραιότατο reunion.

Τα τελευταία νέα που είχαμε ήταν ότι αυτό που συζητιέται είναι ένα “unscripted reunion special”, δηλαδή μάλλον όχι ένα νέο επεισόδιο αλλά ένα prime-time tv special που θα κάνει ντόρο αλλά δεν θα επηρεάσει ουσιαστικά την σειρά και το φινάλε της. Το σημαντικό είναι ότι στο επεισόδιο-event διάρκειας 1 ώρας θα συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και οι δημιουργοί David Crane και Marta Kaufman. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά τ’ άλλα, ας σημειώσουμε ότι πέρσι έκλεισαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα των Friends, κάτι που γιορτάσαμε κι εμείς με ένα μικρό δικό μας αφιέρωμα.

Best of internet