Quantcast

Αυτό είναι το trailer του Locke & Key, του επόμενου μεγάλου στοιχήματος του Netflix

Περιμένουμε μια τίμια μεταφορά του εξαίρετου κόμικ

THE NERDSTREAM

9 Ιανουαρίου 2020

Γενικά, τελευταία το Netflix τα έχει πάει αρκετά καλά με την μεταφορά κόμιξ που ξεφεύγουν από το μοτίβο Marvel και DC. Τα κατάφερε με το The End of the F***ing World, τα κατάφερε με το Chilling Adventures of Sabrina, τα κατάφερε και με το The Umbrella Academy. Και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο στοίχημα μεταφοράς κόμικ: το Locke & Key.

Η μεταφορά του λατρεμένου κόμικ υπερφυσικού τρόμου του Joe Hill μαγειρεύεται εδώ και κάμποσο καιρό στην streaming πλατφόρμα, και τώρα πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα που θα φτάσει στις οθόνες μας. Πρόκειται για την ιστορία τριών αδερφών που πηγαίνουν στο σπίτι των προγόνων τους μετά το θάνατο του πατέρα τους, κι εκεί βρίσκουν να τους περιμένει μια προαιώνια μάχη ανάμεσα σε πνεύματα και δαίμονες.

Δείτε εδώ το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer της σειράς και αναμείνατε μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για την πρώτη σεζόν του teenage λαβκραφτικού τρόμου που ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει:

Για την ιστορία, το κόμικ ετοιμαζόταν εδώ και πολλά χρόνια για μεταφορά σε οθόνη. Αρχικά επρόκειτο να γίνει ταινία της Universal, έπειτα σειρά του καναλιού Fox και στη συνέχεια σειρά της πλατφόρμας Hulu. Όλα αυτά απέτυχαν βέβαια, οπότε έσκασε το Netflix προκειμένου να σώσει την παρτίδα.

Best of internet