Quantcast

Αν αναρωτιόσασταν πώς θα έμοιαζε η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία αν ήταν Peaky Blinders, αυτή είναι η απάντηση

Το A Christmas Carol έρχεται σύντομα από Steven Knight και Tom Hardy

THE NERDSTREAM

4 Δεκεμβρίου 2019

Αν υπάρχει ένα έμπειρο όνομα στην βρετανική τηλεόραση, αυτό είναι ο Steven Knight. Ο τύπος έχει δημιουργήσει το Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, το Peaky Blinders και το Taboo, ενώ ταυτόχρονα έχει γράψει σενάρια για ταινίες σαν το Dirty Pretty Things, το Eastern Promises και το Locke. Γενικά θα έλεγε κανείς ότι το κατέχει το πράγμα.

Και τώρα που τελείωσε η πέμπτη σεζόν Peaky Blinders λοιπόν, ο Knight δεν έκατσε ήσυχος. Πρώτα έφτιαξε μια σειρά, το See, για τη νέα streaming πλατφόρμα της Apple. Και τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα ετοιμάζεται να φέρει στο BBC την κλασική ιστορία του Charles Dickens με τον τίτλο A Christmas Carol (ξέρετε, αυτήν με τον Σκρουτζ), αλλά σε στυλ δρομίσιου γοτθικού θρίλερ.

Η σειρά θα περιλαμβάνει ένα τρελό καστ που έχει μέσα Guy Pearce, Andy Serkis και βέβαια τον σταθερό αγαπημένο του Knight, τον Tom Hardy δηλαδή (ο οποίος έχει ταυτόχρονα και ρόλο παραγωγού, όπως και στο Taboo). Η μίνι σειρά θα διαρκέσει για 3 επεισόδια, τα οποία θα σκάσουν όλα μαζί μαζεμένα στις 19 Δεκεμβρίου. Αναμείνατε στις οθόνες σας λοιπόν και τσεκάρετε το trailer:

Best of internet