Quantcast

Devs: Έναν χρόνο μετά το Annihilation, o Alex Garland έρχεται στην τηλεόραση με περισσότερη sci-fi δυστοπία

Ναι, αυτός που βλέπετε είναι ο Ron fuckin’ Swanson

THE NERDSTREAM

9 Οκτωβρίου 2019

Είναι πραγματικά κρίμα ένας δημιουργός σαν τον Alex Garland να μην βρίσκει τρόπο να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, κακώς. Πρόκειται για τον συγγραφέα του The Beach, το οποίο μεταφέρθηκε στην οθόνη από τον Danny Boyle. Έπειτα απ’ αυτό, ο Garland άρχισε να γράφει το ένα υπέροχο sci-fi σενάριο μετά το άλλο, δίνοντάς μας τα 28 Days Later, Sunshine, Never Let Me Go και Dredd.

Μετά, το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα προς την σκηνοθεσία με το Ex Machina, συνεχίζοντας μετά με το Annihilation, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη οθόνη και το είδαμε στο Netflix. Και σήμερα, ένα χρόνο και κάτι αργότερα, o Garland ετοιμάζεται να επιστρέψει με το Devs, μια από τις παραγωγές που περιμέναμε περισσότερο για το 2019. Και τελικά το σπίτι του Devs θα είναι η τηλεόραση του FX, όχι το σινεμά.

Η μίνι-σειρά λοιπόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Garland, και θα αφηγείται μια sci-fi δυστοπική ιστορία μυστηρίου με πρωταγωνιστές την Sonoya Mizuno (σταθερή συνεργάτιδα του δημιουργού αλλά και ηθοποιό του Maniac) και τον λατρεμένο Nick Offerman του Parks and Recreation. Κι ακόμα μπορεί να μην έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας (κάποια στιγμή μέσα στο 2020 λογικά), αλλά από χτες έχουμε το πρώτο teaser trailer του Devs.

Απολαύστε:

Best of internet