Quantcast

Castle Rock: Επιστροφή στην φυλακή Shawshank στο trailer για την καλύτερη σειρά Stephen King εκεί έξω

Ο 2ος κύκλος πλησιάζει επικίνδυνα

THE NERDSTREAM

1 Οκτωβρίου 2019

Ο Stephen King έχει περάσει καλά στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη. Έχει υποφέρει κιόλας ενίοτε. Αλλά κυρίως έχει περάσει καλά. Πρωτίστως όμως έχουμε περάσει εμείς καλά. Και με τα σοβαρά, και με τις καλτίλες, και με τα δραματικά, και με τα (κατά λάθος) κωμικά, με όλα. Γι’ αυτό κι εμείς έχουμε επιστρέψει στην μεγάλη κινηματογραφική πορεία του ξανά και ξανά.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, η φάση του Stephen King περνάει μια μεγάλη αναγέννηση. Μέσα στο 2017, λοιπόν, είχαμε το νέο κινηματογραφικό It, είχαμε τα Gerald’s Game και 1922 στο Netflix, είχαμε το απαράδεκτο The Dark Tower. Φέτος ήδη είδαμε ένα remake του Pet Sematary, ενώ το It Chapter Two παίχτηκε πρόσφατα στις αίθουσες. Κατά τ’ άλλα, τσεκάρετε τι ακολουθεί μέχρι το 2020. Στο σινεμά θα έχουμε σύντομα Doctor Sleep, In the Tall Grass και The Boogeyman, ενώ στην τηλεόραση The Outsider και The Stand, μεταξύ άλλων. Χαμός δηλαδή.

Απ’ όλα αυτά, όμως, εκείνο που μας άγγιξε περισσότερο ήταν το Castle Rock, η σειρά ανθολογίας του Hulu που βασίζεται στο σύμπαν του King και τοποθετεί τις ιστορίες της στην ομώνυμη φανταστική πόλη του Maine όπου διαδραματίζονται πολλά κλασικά έργα του συγγραφέα. Μετά από μια υπέροχη σεζόν πέρσι, λοιπόν, η σειρά επιστρέφει φέτος με την Lizzy Caplan του Masters of Sex στον ρόλο της Annie Wilkes που έπαιξε θρυλικά η Kathy Bates στο κλασικό Misery.

Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος, τσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer, το οποίο φυσικά ξεκινάει με την φυλακή Shawshank γιατί έτσι πρέπει:

Best of internet