Quantcast

Επιστρέφει στον ρόλο του Superman από το Smallville o Tom Welling, ευτυχισμένο 2001 να έχουμε

Έρχονται τα Χρόνια της Όχι-Και-Τόσο-Νιότης

THE NERDSTREAM

20 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΚ, αυτό έσκασε κατευθείαν πάνω στις αναμνήσεις. Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά τότε πίσω στις αρχές του 2000, το 2001 πχ, κάναμε αμάν να δούμε καμιά superhero ταινία ή σειρά. Οι ταινίες Batman του Tim Burton μας κρατούσαν συντροφιά από τα 90s, το Blade είχε την λατρεμένη αύρα του απαγορευμένου γιατί ήμασταν παιδάκια, το πρώτο X-Men είχε μόλις βγει στα σινεμά, το πρώτο Spider-Man απείχε ακόμα έναν χρόνο, και τριγύρω παίζανε απολαυστικές αλλά κυρίως κρυμμένες καλτίλες.

Αλλά τότε, το Star Channel έκανε το μπαμ και μας έφερε το Smallville, ελληνιστί Σούπερμαν: Τα Χρόνια της Νιότης, μια σειρά που ήταν ακριβώς εκείνη η ισορροπία ανάμεσα σε τηλεοπτικό superhero και εφηβικό δράμα τύπου Beverly Hills ή Dawson’s Creek που χρειαζόμασταν. Κι ενώ η σειρά έπειτα από 10 σεζόν ολοκληρώθηκε το 2011, τώρα ο Tom Welling που υποδυόταν τον Clark Kent ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο crossover του σύμπαντος Arrowverse της DC, κάτι που θα κάνουν ακόμα δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν έχουν παίξει τον Superman, οι Tyler Hoechlin και Brandon Routh. Το Crisis on Infinite Earths θα είναι εκείνο το crossover που θα ενώσει όλους τους τίτλους του Arrowverse (Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman) και θα αποτελείται από 5 επεισόδια που θα παίξουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μέσα γενικά, ψηνόμαστε αφού πρόκειται για ένα υπερκλασικό DC storyline, αλλά θα προτιμούσαμε να πέφτει λίγο παραπάνω χρήμα στις αυτοτελείς καλές σειρές DC που κόβονται άδικα (όπως το Swamp Thing) παρά σε γιγάντια crossovers.

Best of internet