Quantcast

Για τρία ακόμα χρόνια θα μπορείτε να παλιμπαιδίζετε με το South Park, γιατί ανανεώθηκε μέχρι το 2022

Η σειρά φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στα 30, πλησιάζοντας την κρίση ηλικίας των fans της

THE NERDSTREAM

13 Σεπτεμβρίου 2019

Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθούμε, όλοι έτσι μεγαλώσαμε. Ενώ ήμασταν ήδη εξοικειωμένοι λίγο-πολύ με το ενήλικο animation από την ελληνική τηλεόραση (με Simpsons και Futurama), αλλά στα τέλη των 90s και τις αρχές των 00s ανακαλύψαμε τον μαγικό κόσμο του κυνικού, ανώριμου, ούλτρα-απολαυστικού edginess με τις αποκαλύψεις που είχαν το όνομα South Park και Family Guy.

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, η σειρά των Trey Parker και Matt Stone που βάλθηκε να τερματίσει την τηλεοπτική, πολύχρωμη, animated βλασφήμια δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Πέρσι το Σεπτέμβριο έσκασε μύτη η 22η σεζόν του South Park, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να εμφανιστεί στο Comedy Central η 23η σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει και το ιστορικό 300ό επεισόδιο της σειράς.

Και χτες, το Comedy Central ανακοίνωσε πως το South Park ανανεώνεται για 3 ακόμα σεζόν, έως και το 2022 δηλαδή. Με λίγα λόγια, άλλα 30 επεισόδια μπαίνουν στον ευμεγέθη κατάλογο της σειράς. Στο δικό τους σχόλιο, οι δημιουργοί του South Park δήλωσαν πως, παρά τις δικές τους προσπάθειες, η σειρά δεν κατάφερε να ακυρωθεί – αναφερόμενοι στην καμπάνια #CancelSouthPark που ξεκίνησαν οι ίδιοι στην προηγούμενη σεζόν.

Δεν θέλουμε να κρίνουμε, φίλες και φίλοι, αλλά στο μεταξύ εμείς αν περιμένουμε κάποιο ενήλικο animation αυτό είναι το Undone των δημιουργών του BoJack Horseman που βγαίνει σήμερα και τη νέα σεζόν του Rick and Morty που έρχεται το Νοέμβριο.

Κατά τ’ άλλα, βέβαια, να σημειώσουμε ότι αν έρθει όλο το South Park στο Netflix (όπως φαίνεται ότι πιθανώς θα γίνει έπειτα από την είσοδό του στην βρετανική πλατφόρμα) τότε δεν θα διστάσουμε καθόλου μα καθόλου να μπιντζάρουμε σα να μην υπάρχει αύριο.

Best of internet