Quantcast

H Disney αποφάσισε να ρίξει το ίντερνετ με καυτά νέα για τις επερχόμενες σειρές Marvel και Star Wars

Τρεις νέοι τίτλοι Marvel, νέο trailer Mandalorian, προχωράμε

THE NERDSTREAM

26 Αυγούστου 2019

Τελειώσατε. Αυτό ήταν. Αρχικά, η Disney ήθελε να βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάτε σινεμά να βλέπετε τις ταινίες της. Τώρα σου λέει γάμησέ τους, μη σώσουν και ξαναβγούν, μπούκωσέ τους με σειρές καλύτερα. Με ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) διαφορετικά λόγια από αυτά, λοιπόν, η Disney έκανε μια επίδειξη δύναμης στο convention της D23 Expo με διάφορα νέα από το τηλεοπτικό της μέτωπό όσον αφορά το σύμπαν της Marvel και του Star Wars.

Κι ενώ ήδη ξέραμε ότι το Disney Plus, δηλαδή η επερχόμενη streaming πλατφόρμα του Μίκι Μάου, θα είχε σειρές The Falcon and The Winter Soldier, Loki, WandaVision και HawkEye, τώρα ανακοινώθηκε ότι θα έχει και τέσσερις (4) ακόμα. Ναι, 4 ακόμα. Μία με την She-Hulk, μία με τον Moon Knight, μία με την Ms. Marvel κι ένα animation με τον τίτλο What If. Τσεκάρετε το ζαλιστικό διάγραμμα με τις 8 σειρές μαζί:

Η πρώτη φουρνιά σεζόν από αυτές τις σειρές πρόκειται να έρθει το 2020 και το 2021, και δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα νεότερο όσον αφορά το τι θα γίνει με τις κομμένες σειρές της Marvel στο Netflix.

Παράλληλα όμως, στο ίδιο convention, η Disney έδωσε στην δημοσιότητα και το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer για το The Mandalorian, δηλαδή την επερχόμενη bounty hunter σειρά του Star Wars που θα δούμε στην ίδια πλατφόρμα το Νοέμβριο. Εδώ το trailer:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε επίσης κι η live-action σειρά Obi-Wan Kenobi με τον Ewan McGregor αυτοπροσώπως. Όπως είπαμε και στην αρχή: τελειώσατε.

Best of internet