Quantcast

Ψαρώστε μαζί μας βλέποντας το επικό trailer για το Dark Crystal του Netflix

ΟΚ, ψηθήκαμε

THE NERDSTREAM

14 Αυγούστου 2019

Από τη μία πλευρά, φίλες και φίλοι, 2019 έχουμε κι έχουν δει πολλά πράγματα τα μάτια μας στην οθόνη. Δύσκολο πια να σε εντυπωσιάσει κάτι τεχνικά-οπτικά, εκτός αν είναι game changer, κάτι μεγάλο, κάτι Inception, κάτι Fury Road. Κατά τ’ άλλα, έχει συνηθίσει το μάτι μας στο CGI fuckfest των blockbuster.

Κάθε τόσο όμως, σκάνε κάτι τεχνουργήματα από practical effects και δημιουργική φαντασία που, όσο να πεις, σου θυμίζουν πόσο πολύ σου έχει λείψει αυτού του είδους η χειροποίητη μαγεία. Ε, μπορεί να μην το περιμέναμε όταν μάθαμε ότι έρχεται κάμποσο καιρό πριν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τέτοια θα είναι η φάση του The Dark Crystal: Age of Resistance που έρχεται στο Netflix.

Ναι, μιλάμε για το κλασικό 80s έπος του Jim Henson, πρωτοπόρου των puppets (αφού δημιούργησε τα Muppets και Fraggle Rock) και άρχοντα του παιδικού dark fantasy (με Dark Crystal και Labyrinth), το οποίο ζωντανεύει ξανά με την prequel σειρά του Netflix που εξερευνά τον κόσμο του Dark Crystal.

Γενικά δεν είμαστε υπέρ των prequels και reboots γνωστών κι αγαπημένων franchises, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται τόσο πανέμορφο που μας οδηγεί στο να κάνουμε μια εξαίρεση. Δείτε το ολόφρεσκο επικό trailer κι αναμείνατε μέχρι τις 30 Αυγούστου που έρχεται στην οθόνη:

Best of internet