Quantcast

Ξεκίνησαν ήδη να φτιάχνουν την δεύτερη σεζόν The Boys, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Κι αυτή είναι η πρώτη φώτο από τα αιματοβαμμένα γυρίσματα

THE NERDSTREAM

13 Αυγούστου 2019

Έτσι γίνονται οι δουλειές φίλες και φίλοι. Τσακ μπάμ. Στο τάκα τάκα. Αφού πρώτα το The Boys έκανε την πρεμιέρα του στις 26 Ιουλίου κι έφτιαξε λίγο-πολύ το καλοκαίρι μας με μια γερή δόση αντι-υπερηρωισμού, τώρα η Amazon βιάζεται τα μάλα ώστε να βάλει μπρος τον δεύτερο κύκλο της σειράς και να ικανοποιήσει το διψασμένο για αίμα κοινό.

Αυτήν την βδομάδα λοιπόν, ο δημιουργός της σειράς Eric Kripke (γνωστός επίσης για την δημιουργία του Supernatural και του Timeless) έσπευσε στο Twitter και μας έδωσε την πρώτη εικόνα από τα αιματοβαμμένα (προφανώς) γυρίσματα της δεύτερης σεζόν The Boys:

Όπως καταλαβαίνετε, Hughie και Mother’s Milk έμπλεξαν μάλλον σε κάποιου είδους μανούρα, ενώ Kimiko και Frenchie είναι αρκετά κυριλέ. Όλοι τους, όμως, υψώνουν κωλοδάχτυλο σε εσένα που τους πληρώνεις το μεροκάματο, αγαπητέ τηλεθεατή.

Σε κάθε περίπτωση, η μεταφορά του ομώνυμου κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson άφησε σίγουρα σχεδόν τους πάντες ικανοποιημένους, άρα υπάρχει μια διάχυτη σιγουριά ότι κι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας κάποια ημερομηνία για τον επόμενο κύκλο, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει κι αυτό.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να τσεκάρετε την τέταρτη και τελευταία σεζόν Preacher, επίσης από κόμικ του Ennis, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη βδομάδα.

Best of internet