Quantcast

Έρχεται σειρά Jack Reacher αλλά χωρίς τον Tom Cruise, γιατί τα λεφτά λεφτά

Λίγη action τιμιότητα είναι πάντα ευπρόσδεκτη

THE NERDSTREAM

16 Ιουλίου 2019

Ξέρετε τι ήταν το Jack Reacher; Θα σας πούμε τι ήταν το Jack Reacher. Ήταν ένα τιμιότατο action thriller. Είχε Tom Cruise. Είχε Christopher McQuarrie στην σκηνοθεσία, ο οποίος έπειτα γύρισε και δύο εξίσου τιμιότατα Mission: Impossible. Και, κυρίως, είχε τον λατρεμένο Werner Herzog σε ρόλο κακού με γερμανο-ρωσική προφορά.

Τώρα λοιπόν, και μετά από ένα μέτριο sequel το 2016, το Jack Reacher ετοιμάζεται για μια δεύτερη ζωή στη μικρή οθόνη, ακολουθώντας το δρόμο του περσινού συνονόματου Jack Ryan που έγινε σειρά από την Amazon με τον John Krasinski. Ε, εδώ η Amazon αναλαμβάνει ξανά την παραγωγή, αλλά κάποιος θα λείπει.

Ναι, προφανώς ο Cruise παραείνει ακριβός ακόμα για μια τέτοια τηλεοπτική παραγωγή, κι εξάλλου είχε δηλώσει ξανά στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται για ένα reboot του franchise που βασίστηκε στα ομώνυμα βιβλία του Lee Child. Παρόλα αυτά, εμπιστευόμαστε την Amazon ότι θα καταφέρει να βρει έναν εξίσου άξιο πρωταγωνιστή για το τηλεοπτικό Jack Reacher, ελπίζοντας πάντα σε μια επιστροφή του Herzog γιατί αποκλείεται να τον χορτάσουμε ως κακό στο The Mandalorian.

Κατά τ’ άλλα, σε άλλα action τηλεοπτικά νέα, θυμίζουμε στην αμερικάνικη tv ότι μας χρωστάει ακόμα και την σειρά John Wick που μας υποσχέθηκε ε.

Best of internet