Quantcast

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του δεύτερου κύκλου Mindhunter, μην κανονίσετε τίποτα Δεκαπενταύγουστο

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο David Fincher

THE NERDSTREAM

15 Ιουλίου 2019

Ε άντε ρε παιδί μου καιρός ήτανε. Δυο χρόνια έχουν περάσει μ’ αυτά και μ’ εκείνα από την πρώτη σεζόν του Mindhunter, κι άλλοι δυο μήνες έχουν περάσει απ’ όταν  η παραγωγός της σειράς, Charlize Theron, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως το Mindhunter πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο του 2019. Από τότε βέβαια, δεν υπήρξε κανένα άλλο επίσημο νέο είτε από το Netflix είτε από τον δημιουργό της σειράς, τον μέγα David Fincher.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η σειρά του Fincher να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ενημερώσει το φιλοθεάμον κοινό για την επιστροφή της σειράς στο Netflix. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης μίλησε σε ένα podcast The Treatment αυτές τις μέρες κι αποκάλυψε πως το Mindhunter επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στην ιδιαίτερα ανίερη ημερομηνία της 16ης Αυγούστου. Με λίγα λόγια, ακυρώστε τις διακοπές σας κλπ.

Ακόμα γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τον δεύτερο κύκλο βέβαια. Ας πούμε, γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Fincher θα σκηνοθετήσει μαζί με τους Andrew Dominik και Carl Franklin. Επίσης, γνωρίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι μικρότερη σε διάρκεια κι ότι θα περιλαμβάνει ένα άλμα στον χρόνο. Τέλος, γνωρίζουμε κι ότι τον Charles Manson θα υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός με την επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, η οποία επίσης βγαίνει τον Αύγουστο.

Κατά τ’ άλλα, πριν από λίγες μόλις μέρες μάθαμε ότι ο Fincher συνεχίζει να κάνει πράματα στο Netflix μετά το δυνατό σερί των House of Cards, Mindhunter και Love Death + Robots, ετοιμάζοντας για την streaming πλατφόρμα τη νέα του ταινία.

Best of internet