Quantcast

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που αποκάλυψε ο George R.R. Martin για το prequel του Game of Thrones

Λαλίστατος ως συνήθως ο συμπαθής γενειοφόρος γέροντας

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2019

Θυμάστε τα παλιά τα χρόνια που υπήρχε ένα σήριαλ στην τηλεόραση που λεγόταν Game of Thrones; Ίσως να μην το προλάβατε εσείς, αλλά σίγουρα θα το θυμούνται οι γονείς σας. Ε, αυτό το σήριαλ λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει, αλλά στο παρελθόν. Με ένα από αυτά τα prequel τα πώς τα λένε.

Κι ενώ οι πρωταγωνιστές της σειράς του HBO ετοιμάζονται για τις επόμενες μπίζνες τους, το τηλεοπτικό δίκτυο ήδη μας έχει γνωστοποιήσει διάφορα πραγματάκια για το τι θα έπρεπε να περιμένουμε από το Bloodmoon, όπως θα είναι ο μάλλον τίτλος της prequel σειράς του Game of Thrones.

Και τώρα, ο συγγραφέας των βιβλίων, ο παραγωγικότατος γλυκύτατος George R.R. Martin μίλησε στο Entertainment Weekly και έδωσε στην φόρα 5 κάπως πιο συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με το τι θα έπρεπε να περιμένουμε από την σειρά.

Πρώτον, μας λέει ότι το Westeros θα αποτελείται από 100 βασίλεια, σε αντίθεση με τα μίζερα 7 βασίλεια του GoT. Δεύτερον, ότι η σειρά θα έχει και Starks και direwolves και Others, πράγμα καλό. Τρίτον, ότι σε πρώτη φάση δεν θα δούμε Lannisters. Τέταρτον, ότι το καστ θα είναι πολύ πολύ μεγάλο, με το μεγαλύτερο όνομα φυσικά να είναι η Naomi Watts. Και πέμπτον, ότι ο τίτλος δεν έχει λήξει ακόμα, γιατί μπορεί το Bloodmoon να μοιάζει ο επικρατέστερος αλλά ο ίδιος ο Martin πιστεύει πως υπάρχει πιθανότητα να λέγεται The Longest Night.

Κατά τ’ άλλα, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

 

Best of internet