Quantcast

Έρχεται live-action σειρά Final Fantasy από τους παραγωγούς του Expanse, οπότε υπάρχει λίγη ελπίδα

Άντε να δούμε

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2019

Είναι γνωστό: οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές video games έχουν γίνει οι αφορμές για να δούμε μερικά από τα πιο ανίερα πράγματα που έχουν αντικρίσει τα μάτια μας στην οθόνη. Ελάχιστες είναι οι φορές που έχει βγει κάτι καλό από αυτήν την ιστορία, αλλά για κάποιο λόγο τα στούντιο επιμένουν να προσπαθούν μπας και καταφέρουν επιτέλους να πείσουν τον λαό ότι έχει νόημα να περιμένει κάτι καλό.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, φίλες και φίλοι, επιτρέψτε μας να πούμε ότι το γεγονός πως έρχεται μια live-action σειρά Final Fantasy μας δημιουργεί μια μικρή προσδοκία να δούμε κάτι όντως καλό γιατί το έχουμε αγαπήσει πολύ αυτό το gaming franchise – κι ειδικά τον θρυλικό 7ο τίτλο του φυσικά.

Τώρα λοιπόν η Sony κι η Square Enix ανέθεσαν στην εταιρία παραγωγής Hivemind να αρχίσει σιγά σιγά την παραγωγής μιας σειράς βασισμένης στο σύμπαν του Final Fantasy, η οποία όμως δεν θα δανείζεται κάποια ήδη υπάρχουσα ιστορία από τα video games. Το καλό αυτής της υπόθεσης είναι πως η Hivemind είναι η εταιρία παραγωγής πίσω από το αξιοπρεπέστατο κι υποτιμημένο The Expanse, ενώ αυτόν τον καιρό δουλεύει επίσης την μεταφορά του The Witcher στο Netflix, οπότε λίγο πολύ έχει πάρει εργολαβία της μεταφορές video games στην τηλεόραση.

Για την ιστορία, πάντως, θυμίζουμε πως το Final Fantasy έχει επιχειρήσει άλλη μια high-budget μεταφορά στο παρελθόν με το computer-animated Final Fantasy: The Spirits Within το 2001, το οποίο βέβαια ήταν μια φόλα μεγατόνων.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τη σειρά λοιπόν, τσεκάρετε ξανά το trailer για το remake του Final Fantasy VII για να σας ανοίξει την όρεξη:

Best of internet