Quantcast

Αυτό είναι το τελευταίο trailer του Stranger Things 3, ραντεβού σε δυο βδομάδες

Καλοκαιράκι με Netflix

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2019

Έχει μπει γαμιώντας, αν θέλετε, το Netflix στο φετινό καλοκαίρι αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Κι όχι, δεν αναφερόμαστε στην αύξηση των τιμών του για Ελλάδα ωσάν να πρόκειται για μπιτσόμπαρο που σου λέει ότι ακρίβυνε ο φρέντο εσπρέσο από προχτές. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι η πλατφόρμα ετοιμάζεται να σας συντροφεύσει στις δύσκολες αυτές μέρες δυστοπικού καύσωνα δίνοντάς σας απανωτές τις νέες σεζόν όλων των αγαπημένων σας σειρών από τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα σκάει ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του Dark για να σας πετσοκόψει τον εγκέφαλο, στις 19 Ιουλίου έρχεται ο τρίτος κύκλος La Casa de Papel επίσης για να πετσοκόψει τον εγκέφαλο αλλά με άλλη έννοια, και στη μέση καταφτάνει ο τρίτος κύκλος του Stranger Things που περιμένουμε σχεδόν δύο χρόνια τώρα με κίνδυνο να έχουν γίνει αγνώριστα πια τα παλιόπαιδα.

Και καθώς οι μέρες πλησιάζουν για την 4η Ιουλίου που θα επιστρέψουμε στο γραφικό Hawkins, χτες το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τελευταίο τελευταίο trailer του νέου κύκλου, στο οποίο μας δίνει τρία ολάκερα λεπτά υλικού από τα νέα επεισόδια:

Και μπορεί να ακούμε την Eleven να αναρωτιέται πώς έγινε αυτό λέγοντας “I closed the gate“, αλλά πλέον έφτασε 15 χρονών και θα πρέπει να ξέρει πως όταν κάτι πάει καλά τότε δεν σταματάει ποτέ στην τηλεόραση.

Best of internet