Quantcast

Δεύτερη σεζόν Love Death + Robots ανακοινώνει το Netflix, παρηγορώντας μας για το τελευταίο Black Mirror

Ο λαός διψάει για δυστοπικά μικιμάου

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2019

Θυμάστε εκεί γύρω στα μέσα Μαρτίου που το Netflix μας έδωσε το Love Death + Robots σε παραγωγή David Fincher και Tim Miller και κι ο κόσμος έλεγε πως πρόκειται για το νέο Black Mirror; Ε, τελικά αυτό ενδέχεται να αποδειχτεί περισσότερο κυριολεκτικό παρά μεταφορικό.

Η sci-fi animated σειρά ανθολογίας ήταν άνιση (όπως κάθε σειρά ανθολογίας) αλλά είχε και κάμποσα υπέροχα επεισόδια, ενώ ο λαός την αγάπησε παράφορα μπιντζάροντάς την σα να μην υπάρχει αύριο – σε αντίθεση με τον φρέσκο 5ο κύκλο Black Mirror που μέχρι στιγμής δεν έχει προκαλέσει και τα θετικότερα συναισθήματα στο κοινό. Τώρα λοιπόν το Netflix ανακοίνωσε επισήμως πως ανανεώνει τη σειρά για άλλη μια σεζόν, ξεκινώντας την προετοιμασία για την δεύτερη φουρνιά animated δυστοπίας.

Παράλληλα, η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε πως η Jennifer Yuh Nelson θα έχει ρόλο supervising director στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού μάλλον τους άρεσε η δουλειά που έκανε στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο με το δυστοπικό θρίλερ The Darkest Minds.

Κατά τ’ άλλα, ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του δεύτερου κύκλου, πόσα επεισόδια θα έχει ή πότε θα το δούμε στις οθόνες μας, οπότε προς το παρόν περιμένουμε.

Best of internet