Quantcast

Ψημένο όλο το καστ Friends για επανένωση σύμφωνα με την Jennifer Aniston, καθώς πλησιάζει η συνταξούλα

Δεν κρίνουμε, απλά παραθέτουμε

THE NERDSTREAM

6 Ιουνίου 2019

Αν υπάρχει ένα Ιερό Δισκοπότηρο των τηλεοπτικών reunions, φίλες και φίλοι, τότε αυτό είναι χωρίς ουδεμία αμφιβολία το θρυλικό reunion των Friends. Ακόμα περισσότερο από το The Office, το Parks and Recreation, το Breaking Bad, τους Πυξ Λαξ κι όλα αυτά που έχουμε δει κι ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με την επίμονη μυθολογία και φημολογία που κάθε τόσο θέλει να Φιλαράκια να επιστρέφουν για ένα ακόμα επεισόδιο, μια ταινία, ένα κατιτίς ρε παιδί μου.

Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία νέα που είχαμε επί του θέματος ήταν πέρσι, όταν ένας εκ των δύο δημιουργών της σειράς, ο David Crane δηλαδή, δήλωσε ευθέως ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο reunion. Αυτό βέβαια μοιάζει να μην βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες των ηθοποιών. Το τελευταίο σημάδι γι’ αυτήν την διάσταση απόψεων ήταν η χτεσινή συνέντευξη της Jennifer Aniston στην Ellen DeGeneres, όπου η γνωστή ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση περί επανένωσης αναπτερώνοντας τις ελπίδες των fans.

Συγκεκριμένα, η Anniston πως η ίδια θέλει να το κάνει, τα κορίτσια θέλουν να το κάνουν, τα αγόρια θέλουν να το κάνουν. Με λίγα λόγια, όλο το καστ είναι θετικό απέναντι στο reunion. Η αλήθεια είναι πως η Anniston πάντα μίλαγε υπέρ της επανένωσης, αλλά είναι η πρώτη φορά που λέει πως όλο το καστ συμφωνεί μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια περνάνε αγαπητοί αναγνώστες, οπότε καλό είναι ο καθένας να κανονίζει την συνταξιοδότησή του όσο μπορεί νωρίτερα.

Για την ιστορία, πάντως, από εμάς είναι όχι. Καλύτερα επαναλήψεις στο Star μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Best of internet