Quantcast

Οι Boondocks επιστρέφουν ξανά μετά από 5 χρόνια, γιατί το ενήλικο animation είναι στην καλύτερή του φάση

Τέτοια θέλουμε να ακούμε

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2019

Από χίλια κύματα έχει περάσει το ενήλικο animation στην αμερικάνικη τηλεόραση, φίλες και φίλοι, αλλά πλέον βρίσκεται μακράν στην καλύτερή του φάση έβερ. Μπορεί να λείπει το edginess της εποχής που μεσουρανούσαν το South Park και το Family Guy, αλλά πλέον έχουμε αριστουργήματα σαν το BoJack Horseman και το Rick and Morty (που μας ραγίζουν την καρδιά και μας καίνε το μυαλό αντίστοιχα), ενώ ήδη τον τελευταίο καιρό είχαμε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο Netflix με το Tuca & Bertie.

Λίγο πριν γίνει το νέο μπαμ με το BoJack και το R&M, όμως, ήδη παίζονταν πανέμορφα animation που προετοίμαζαν το έδαφος για τα ακόμα καλύτερα που θα έρχονταν. Τέτοια περίπτωση ήταν το Samurai Jack, το Adventure Time, και βέβαια το Boondocks. Συγκεκριμένα, η σειρά του Aaron McGruder, βασισμένη στο ομώνυμο comic strip του ιδίου, ξεκίνησε να παίζεται στο Adult Swim το 2005 κι έπειτα ταλαιπωρήθηκε πολύ προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στον αέρα για 3 σεζόν με διαλείμματα μέχρι το 2010.

Πριν από 5 χρόνια λοιπόν, το 2014, η σειρά έκανε ένα comeback προκειμένου να κλείσει την ιστορία των Boondocks αλλά χωρίς καμία απολύτως εμπλοκή του δημιουργού της, με αποτέλεσμα αυτή η 4η σεζόν να φάει γερό κράξιμο από κριτικούς και κοινό. Από τότε, το Adult Swim μας χρωστάει ένα πραγματικό φινάλε, κι απ’ ό,τι φαίνεται πιθανώς να είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Αυτές τις μέρες, ο ηθοποιός της σειράς, John Witherspoon, εμφανίστηκε στο podcast του Joe Rogan και αποκάλυψε πως έχει αρχίσει ήδη το πρώτο στάδιο της παραγωγής για τον 5ο κύκλο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω πέρα απ’ αυτήν την δήλωση. Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο νέος κύκλος θα έχει τον McGruder, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως το φιάσκο της προηγούμενης φοράς θα τους έδωσε ένα μάθημα.

Best of internet