Quantcast

Το τελευταίο trailer του Swamp Thing μας προετοιμάζει για τον σκοτεινό κόσμο της DC που θέλουμε

Έρχεται για να βγάλει τη DC απ’ το βάλτο (ΩΠ)

THE NERDSTREAM

29 Μαΐου 2019

Λοιπόν, έχετε πάρει φανταζόμαστε πρέφα την φάση που η DC τα έχει κάνει γενικά λίγο σκατά με το κινηματογραφικό της σύμπαν, τόσο με την χαμηλότατη ποιότητα ταινιών σαν το Suicide Squad ή το Batman V. Superman ή Justice League όσο και με το drama αποχωρήσεων και προσλήψεων συντελεστών. Και μπορεί σιγά σιγά τα πράματα να μπαίνουν στο σωστό δρόμο με μερικές καλές αποφάσεις (πχ αυτήν ή αυτή), αλλά στην τηλεόραση τα πράματα πηγαίνουν φίνα για την DC μέχρι τώρα.

Η streaming υπηρεσία της Warner με τίτλο DC Universe ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο κι ήδη έχει δώσει καλά δείγματα, με καλύτερο βέβαια το πρόσφατο Doom Patrol που τα έσπασε όλα. Κι ενώ σε μερικούς μήνες περιμένουμε την πρώτη σόλο σειρά Harley Quinn, τώρα, σε δύο μέρες μόλις, η DC ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία το Swamp Thing, το κλασικό κόμικ οικολογικού τρόμου που μας έδωσε και μια υπέροχα καλτ ταινία στα 80s.

Χτες λοιπόν η DC μας έδωσε το τελευταίο trailer της σειράς πριν την πρεμιέρα της στις 31 Μαΐου, κι αυτό που βλέπουμε μας ψήνει τα μάλα για έναν βαλτωμένο σκοτεινό κόσμο όπου το Swamp Thing θα μοιάζει περισσότερο με αντι-ήρωα από ταινία τρόμου. Τσεκάρετε:

Best of internet