Quantcast

17 εκ. άνθρωποι είδαν νόμιμα την πρεμιέρα του Game of Thrones, φανταστείτε τι πάρτι έγινε στα torrents

Ρεκόρ για οποιαδήποτε σειρά σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, προφανώς

THE NERDSTREAM

16 Απριλίου 2019

Καλησπέρα, από την HBO είμαστε, έχετε 10 λεπτά να σας μιλήσουμε για το Game of Thrones;

Ε, τι να κάνουμε, 1μιση χρόνο αναμονής είχαμε γι’ αυτό το πράγμα, είχε χαρμανιάσει ο κόσμος. Μ’ αυτή την έννοια, δεν είναι καθόλου περίεργο ούτε το γεγονός ότι δεν θα συζητάμε τίποτα άλλο για τον επόμενο 1 μήνα ούτε ότι η πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς έκανε ρεκόρ τηλεθέασης. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το ΗΒΟ, το πρώτο επεισόδιο (με τον τίτλο Winterfell) συγκέντρωσε 17,4 εκατομμύρια θεατές, αριθμός ρεκόρ που ξεπέρασε τα 16,9 εκατομμύρια του φινάλε του έβδομου κύκλου.

Ναι, καμία άλλη σειρά σε καμία άλλη πλατφόρμα δεν έχει κάνει ξανά τέτοια νούμερα. Και, προφανώς, αυτοί οι αριθμοί περιλαμβάνουν μόνο αυτούς που είδανε την πρεμιέρα την Κυριακή στο ΗΒΟ, οπότε φανταστείτε ποιος θα είναι ο πραγματικός αριθμός αν συνυπολογιστούν όσοι θα είδαν αργότερα το επεισόδιο από τις πλατφόρμες του ΗΒΟ ή, προφανώς, την μεγάλη μάζα του ίντερνετ που το κατέβασε από torrents.

Συμπληρωματικά, να προσθέσουμε επίσης ότι το κοντέρ στο Twitter έγραψε πάνω από 5 εκατομμύρια tweets για την πρεμιέρα του Game of Thrones – τα περισσότερα εκ των οποίων περιελάμβαναν σοβαρότατες αναλύσεις, είμαστε σίγουροι.

Best of internet