Quantcast

Για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται ο Jake Gyllenhaal, πράγμα αναγκαίο κι επίκαιρο

Ετοιμαζόμαστε για binge-Jake-watching

THE NERDSTREAM

12 Απριλίου 2019

Μα πραγματικά, δεδομένου ότι όλος ο πλανήτης το ‘χει ρίξει στο streaming και το bingeing κι όλο και περισσότερο ηθοποιοί/σκηνοθέτες πρώτης κλάσεως το ρίχνουν στην τηλεόραση, ήταν λίγο παράξενο που τόσα χρόνια δεν υπήρξε ούτε μια υπόνοια για συμμετοχή του Jake Gyllenhaal σε τηλεοπτική σειρά – παρόλο που φέτος έκανε μια (μέτρια δυστυχώς) ταινία για το Netflix, δηλαδή το Velvet Buzzsaw.

Ο ηθοποιός που έχουμε λατρέψει σε ταινιάρες σαν το Donnie Darko, το Brokeback Mountain, το Zodiac και το Nightcrawler (μεταξύ πολλών άλλων), και του οποίου το όνομα αναγκαζόμαστε πάντα να γράψουμε με copy-paste για να μην το κάνουμε λάθος, ετοιμάζεται λοιπόν να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του ΗΒΟ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την μίνι-σειρά Lake Success που θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Gary Shteyngart, ο οποίος θα αναλάβει και το σενάριο μαζί με τον Tom Spezialy του Leftovers.

Κατά τ’ άλλα, τελευταία τον έχουμε δει σε υπέροχες ταινίες σαν το Sisters Brothers και το Wildlife, ενώ περιμένουμε πώς και πώς την εμφάνισή του ως Mysterio στο επερχόμενο Spider-Man: Far From Home. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Jake ακολουθεί απ’ ό,τι φαίνεται τα βήματα της αδερφής του, Maggie Gyllenhaal, που από πέρσι πρωταγωνιστεί στο υπέροχο τηλεοπτικό The Deuce.

Best of internet