Quantcast

Δεν έχει Better Call Saul φέτος, υπομονή μέχρι το 2020

Κάτι θα βρείτε να κάνετε μέχρι τότε

THE NERDSTREAM

8 Απριλίου 2019

Ο αξιαγάπητος δικηγορίσκος της καρδιάς μας, Jimmy McGill/Saul Goodman, θα αργήσει λίγο παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως για να επιστρέψει στις οθόνες μας. Κι ενώ ήδη η απόσταση ανάμεσα στην 3η και την 4η σεζόν της σειράς είχε φτάσει τον 1μιση χρόνο, τώρα θα περάσουν συνολικά δυο χρόνια μέχρι την επιστροφή του Better Call Saul.

Ο 4ος κύκλος του spinoff του Breaking Bad κατέφθασε τον Αύγουστο του 2018 κι είδε τον Jimmy να μεταμορφώνεται μεγαλοπρεπώς σε Saul, οπότε η περιέργεια για το που θα το πάει η επόμενη σεζόν ήταν μεγάλη. Την περασμένη βδομάδα, όμως, η επικεφαλής του δικτύο AMC, η Sarah Barnett, ανακοίνωσε πως δεν θα έχουμε νέα σεζόν μέσα στο 2019 κι ότι το Saul είναι πιο κοντά στο τέλος παρά στην αρχή πλέον.

Όυτως ή άλλως, καθώς το timeline του Better Call Saul πλησιάζει αυτό του Breaking Bad, είναι πολύ πιθανό πως οι Peter Gould και Vince Gilligan θα θελήσουν να συγχρονίσουν το φινάλε του Saul με την κυκλοφορία της spinoff ταινίας του Breaking Bad που θα εστιάζει στον χαρακτήρα του Aaron Paul. Από το prequel στο sequel, δηλαδή.

Best of internet